![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| będzie ona zdatna ... wiele osób w sieci twierdzi, że tylko w squeezes ale cant zamknął drzwi ze względu na kable czy coś?
i dont mind modding trochę z moimi Dremel na hdd klatki, aby go w gnieździe, ale doskonały i dont like the sound of drzwi nie likwiduje (mam na myśli i dont like the thaught Zdaję sobie sprawę, że zamknięcie drzwi nie będzie podejmować żadnych hałasu ani nie mam schizofrenii lub jakiekolwiek inne psychiczne dissorder jak wielu z Was może przyjąć) My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy istnieje pytanie gdzieś tam Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| tak lol .... będzie karta pasuje szerokość mądry? będzie żadnych kabel zatrzymać drzwi od zamknięcia |
|
| |||
| |||
| W GTX's pcb środków 4,4 "x 10,5" na to najdłuższa i najszersza punktów. Jakie jest przez ok. 10cm szerokości 23cm długości. 3D ma szerokość 205mm lub 20.5cm. Weź pod uwagę Mobo piony (o cm) Mobo pcb i wysokości do gniazda PCI-E (słownie 3cm aby się upewnić) i szerokość powinna być OK. Długość mnie though. Infact, dlaczego nie zrobić tapemeasure lub władcy z podanych wymiarów karty i zmierzyć przypadku?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| przypadku można dopasować do 27.4mm i szerokości i dont know niech mnie sprawdzić i 18 cm szerokości |
![]() |
|
| Zakładki |