![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| va-ti foloseasca ... mulţi oameni de pe net spune că doar în squeezes dar ei cant închide uşa din cauza cabluri, sau ceva?
i dont minte un pic Modding cu dremel pe HDD cuşcă pentru a face slot în perfectă, dar i dont ca sunetul de la usa nu închidere (vreau sa spun ca i dont thaught Sunt conştient de faptul că o uşă de închidere nu va face nici un zgomot şi nici nu i-au schizofrenie sau orice alte dissorder mentale cât mai multe de-ar putea să îşi asume) Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există o întrebare pe undeva acolo Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| lol da .... se va potrivi de carte latime înţelept? orice cablu va opri la usa de la închiderea |
|
| |||
| |||
| De GTX's pcb măsurile 4.4 "x 10.5" este cel mai lung şi mai mare de puncte. Care este de aproximativ 10cm lăţime de 23cm lungime. 3D are o latime de 205mm sau 20.5cm. Să ţină cont de mobo risers (despre un cm) de mobo pcb, iar înălţimea de la slot PCI-E (să zicem, pentru a vă asigura 3cm) şi lăţimea ar trebui să fie ok. Lungimea se referă la mine, totuşi. Fapt, de ce nu doar să ia o tapemeasure sau domnitor, cu carte de dimensiuni anumită măsură şi de caz?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| cazul încap până la 27.4mm şi lăţimea i dont know lasă-mă să verificaţi şi 18 cm lăţime |