![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to bude vhodné ... Mnoho ľudí na internete hovorí, že je prostě stlačovaniu pri ale prevýšenia zavrel dvere, pretože na káble alebo tak niečo?
i dont myseľ trochu modding s mojím Dremel na HDD klietke, aby drážky v perfektní, ale i dont ako zvuk zatvárania dverí nie je (tým myslím i dont ako thaught Som si vedomý toho, že dvere nie sú uzávierky budú bez šumu ani som sa schizofréniou alebo inou duševnou dissorder, pretože mnoho z vás sa môže domnievať) Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Existuje otázka, niekde tam Cewy
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
áno lol .... bude karta vhodná šírka múdry? bude akýkoľvek kábel stop dvere od uzavretia
|
|
|
|||
|
|||
|
V GTX je PCB opatrenia 4.4 "x 10,5" je to na najdlhšiu a najväčší bodov. Čo je cca 10 cm šírka do 23 cm dĺžky.
3D má šírku 205 mm, alebo 20,5 cm. Zohľadniť Mobo risers (asi cm) na Mobo PCB a výšky na PCI-E slot (povedzme 3 cm, aby bolo isté) a šírka by mala byť v poriadku. Dĺžka obavy keď mi. Infact, prečo nie je jenom vziať tapemeasure alebo pravítka s rozmery danej karty a opatrenia v prípade?
|
|||
|
|||
|
prípade zmestí až 27,4 mm a šírka i dont vedieť Mrknu
a 18 cm široká |