![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ће стати ... многи људи на интернету, каже се у само скуеезес али они лицемјерје затвори врата због каблове или нешто?
ја донт уму мало Моддинг са мојим дремел на кавез за ХДД се слот у савршеном, али ја донт сличан звук врата не затварају (мислим ја донт сличан тхаугхт Ја сам свестан да се врата не затварају учиниће без буке нити имам шизофреније или било који други ментални диссордер као многи од вас мај претпоставити) Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли неко питање тамо негде у Цеуы ![]()
|
| |||
| |||
| ыес .... лол ће картицу стане уидтх мудри? ће било који кабл заустављање врата од затварања |
|
| |||
| |||
| Тхе ГТКС'с ПЦБ мера 4,4 "кс 10,5" на то је најдужи и најшири бодова. Што је око 10цм ширина 23цм по дужини. 3Д је ширина 205мм или 20.5цм. Узмите у обзир мобо рисерс (око цм) на мобо ПЦБ и висину ПЦИ-е слот (рецимо 3цм бити сигурни), а ширина би требала бити ок. Дужина иако ме се не тиче. Инфацт, зашто не праведан узети тапемеасуре или владара са картице димензија и мера с обзиром на случај?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| случају може стати до 27.4мм ширина и ја донт кноу ме пустити да провере и 18 цм ширине |