![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , uygun olacak ... net üzerinden birçok kişi bunu sadece squeezes fakat kabloları falan yüzünden imkânsızlaştırmak cant diyor?
HDD kafesi benim dremel ile I dont akılda biraz modding ancak kapı sesi gibi I dont mükemmel olarak yuvasına (Yani i thaught ben sevmiyorum kapanış değil, bir kapı değil kapanış hiçbir gürültü yapar farkındayım yapmak ne de ben şizofreni veya sizin kabul Mayıs çok başka bir ruh var dissorder) yapmak Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir soru Cewy orada bir yerde mı ![]()
|
| |||
| |||
| evet lol .... Kartın uygun genişlik akıllıca olur? herhangi bir kablo kapanış gelen kapı durduracak |
|
| |||
| |||
| Bu GTX's PCB "bu kadar uzun ve geniş noktalarında 4,4 x 10,5 ölçer. Hangi 10cm genişlik 23cm uzunluk ile yaklaşık. 3D 205mm veya 20.5cm bir genişlik vardır. Hesabınıza mobo PCB ve PCI ve yükseklik bir cm () hakkında-e yuvası mobo risers alın (emin olmak için 3cm) ve söyleyin genişlik uygun olacaktır. Uzunluğu da beni ilgilendiriyor. Infact, neden sadece kart boyutları verilen bir tapemeasure veya cetvel çekmek ve durum önlemi?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| durumunda 27.4mm ve genişlik I dont beni kontrol bildirin kadar sığdırabilirim ve 18 cm genişliğinde |