![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| буде доречним ... багато людей на чистий каже, він просто стискає в нахиляє але вони закрили двері з-за кабелю або що-небудь?
I Dont Mind мало моддінг з моєю DREMEL на жорсткому диску клітину, щоб вона слот досконалим, але я не влаштовує звук у двері не закриваються (я маю на увазі я не влаштовує thaught Мені відомо, що двері не закриваються буде робити ніякого шуму Я також не мають шизофренією чи іншими психічними dissorder як багато хто з вас може вважати) Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є десь в питанні існують Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| да .... LOL буде ширина карті Fit ставав? буде або кабелю зупинити двері від закриття |
|
| |||
| |||
| PCB's GTX заходи 4.4 "X 10.5" в його довгої та широкої точки. Який приблизно 10см шириною 23см довжина. 3D має ширину 205mm або 20.5cm. Візьміть до уваги плат стояків (близько см) друкованих плат плат і висоті PCI-E слот (3см сказати, щоб переконатися), а ширина повинна бути в порядку. Довжина торкається мене, хоча. Infact, чому б просто не прийняти tapemeasure або правителя з картою і розмірам, зазначеним мера випадку?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| випадку може поміститися до 27.4mm і шириною Dont Я знаю, я хотів би перевірити і 18 см завширшки |