![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър ден, Имам Cooler Master CM690 с пълна комплимент на случая фенове (6), както и да бъде честна, тя е Лил силен. Аз търсех в фен контролери и намери този. Прегледите изглежда добре, но се надявам, че добрите хора могат да имат някои мисли. Цитат: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Аз съм ограничен до 5,25 "за 3.5" залива не е достъпна от предната част на делото, без да modding. Благодаря ви за отделеното време. |
|
| |||
| |||
| Това ще работи добре, само имайте предвид, че само ще бъде в състояние да тече 5 от своя 6 феновете на разстояние него. Имам един часа себе си, която не 6, така че те са наоколо. Също така, ако цената е проблем, аз вярвам newegg направи по-евтина контролер от това, което сте създали връзки. Нещо друго да разгледа обаче, е този контролер има изводи за 3pin фенове (една щекери, че във вашия mobo) като има предвид, че ако имате 6 фенове, бих си представим, че те са MOLEX конектор, който очевидно навик работа. Адаптери са налице обаче, и вие може винаги телени го направите сами. И накрая, аз старателно препоръчваме фен контролер, като вас, аз имам доста силен компютър! Като всички фенове зададени на половин мощност (около 7.5v) прави масивна разликата в шум! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Награда за дефрагментиране? Становища | SocialWarfare | Общи Софтуер Чат | 15 | 21 Окт 2008 03:41 |
| Становища на Vista? | Emrys88 | Windows операционни системи | 17 | 20 Юни 2008 06:15 |
| Би искал някои експертни становища. THANKS! | AMD4LIFE | Общи Хардуер Чат | 6 | 31 Дек 2007 04:11 |
| MOBO, CPU мнения, моля | BATNeo | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 29 ноември 2007 09:01 |
| Имате нужда от помощ и мнения за този компютър! :) | danny251 | Общи Хардуер Чат | 14 | 12 ноември 2007 17:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |