menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Názory prosím - Fan Controller

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 07:02
Nový člen skupiny

Default Názory prosím - Fan Controller

Dobré odpoledne,

Mám Cooler Master CM690 s plnou kompliment případu ventilátory (6) a být upřímný, tak je lil nahlas.

Byl jsem se podíváme na ventilátor kontroloři a našel tohle. Přezkumy vypadat dobře, ale doufá, že jste dobří lidé mohou mít některé myšlenky.

Citace:
http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365
Jsem omezen na 5,25 "s 3,5" zálivu není přístupné z přední strany v daném případě bez modding.

Oceňujeme Váš čas.
Old 11. června 2009, 08:44
Člen Skupina

Default Názory prosím - Fan Controller

, Který bude fungovat v pohodě, jen mít na paměti, že budete pouze být schopni spustit 5 z vašich 6 fanoušci jej vypnout. Mám jednu jsem, že se 6, takže se kolem. Také v případě, cena je otázkou, jak se domnívám newegg udělat levnější než řadič, co jste již propojen.

Něco jiného zvážit i když je tento regulátor má zásuvky pro 3pin ventilátorů (ten, který se připojuje k vaší mobo) vzhledem k tomu, že pokud máte 6 fanoušků, já bych si myslel, že mají MOLEX konektory, které evidentně zvyklý pracovat. Adaptéry jsou k dispozici i když, a můžete vždy drát sami.

A nakonec jsem se důkladně doporučit ventilátor regulátoru, jako jste vy, já mám raději nahlas ks! S set pro všechny fanoušky poloviny síly (asi 7.5v) má masivní vliv na hluk!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.