![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobré odpoledne, Mám Cooler Master CM690 s plnou kompliment případu ventilátory (6) a být upřímný, tak je lil nahlas. Byl jsem se podíváme na ventilátor kontroloři a našel tohle. Přezkumy vypadat dobře, ale doufá, že jste dobří lidé mohou mít některé myšlenky. Citace: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Jsem omezen na 5,25 "s 3,5" zálivu není přístupné z přední strany v daném případě bez modding. Oceňujeme Váš čas. |
|
| |||
| |||
| , Který bude fungovat v pohodě, jen mít na paměti, že budete pouze být schopni spustit 5 z vašich 6 fanoušci jej vypnout. Mám jednu jsem, že se 6, takže se kolem. Také v případě, cena je otázkou, jak se domnívám newegg udělat levnější než řadič, co jste již propojen. Něco jiného zvážit i když je tento regulátor má zásuvky pro 3pin ventilátorů (ten, který se připojuje k vaší mobo) vzhledem k tomu, že pokud máte 6 fanoušků, já bych si myslel, že mají MOLEX konektory, které evidentně zvyklý pracovat. Adaptéry jsou k dispozici i když, a můžete vždy drát sami. A nakonec jsem se důkladně doporučit ventilátor regulátoru, jako jste vy, já mám raději nahlas ks! S set pro všechny fanoušky poloviny síly (asi 7.5v) má masivní vliv na hluk! |