μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Γνωμοδοτήσεις Παρακαλώ - Fan Controller

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 07:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Γνωμοδοτήσεις Παρακαλώ - Fan Controller

Καλό απόγευμα,

Έχω ένα Cooler Master CM690 με πλήρη κομπλιμέντο της υπόθεσης ανεμιστήρες (6) και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή είναι μια lil υψηλή.

Έχω εξετάζει fan controllers και βρέθηκε αυτό εδώ. Τα σχόλια δείχνουν καλά, αλλά ελπίζει ότι εσείς καλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν κάποιες σκέψεις.

Απόσπασμα:
http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365
Είμαι περιορίζεται σε 5,25 ", όπως το 3.5" κόλπο δεν είναι προσβάσιμο από το μέτωπο της υπόθεσης ΧΩΡΙΣ modding.

Εκτιμούμε το χρόνο σας.
Old 11 Ιουν 2009, 08:44
Μέλος Ομάδα

Default Γνωμοδοτήσεις Παρακαλώ - Fan Controller

Αυτό θα λειτουργήσει καλά, απλά έχουμε κατά νου ότι θα είναι σε θέση να λειτουργούν 5 από τις 6 των οπαδών στα ανοικτά της. Έχω κι εγώ ένα εγώ που κάνει 6, έτσι ώστε να είναι κοντά. Επίσης, εάν η τιμή είναι ένα θέμα, πιστεύω newegg κάνουμε ένα φθηνότερο ελεγκτή από ό, τι έχετε να συνδέονται.

Κάτι άλλο για να εξετάσει αν, αυτό είναι υπεύθυνος για βύσματα 3pin ανεμιστήρες (αυτή που συνδέεται με την mobo), ενώ αν έχετε 6 ανεμιστήρες, θα ήθελα να φανταστώ ότι αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν molex που, προφανώς, wont δουλειά. Αντάπτορες υπάρχουν όμως και εσείς θα μπορούσε πάντα σύρμα μόνοι σας.

Και, τέλος, τάσσομαι απολύτως υπέρ ανεμιστήρα ελεγκτή, όπως και εσείς, έχω μια μάλλον υψηλή pc! Έχοντας όλους τους οπαδούς που σε μισό δύναμη (περίπου 7.5v) κάνει μια τεράστια διαφορά με τον θόρυβο!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Best Ανασυγκρότηση; Γνωμοδοτήσεις SocialWarfare Γενικά Λογισμικό Chat 15 21 Οκτ 2008 03:41
Γνωμοδοτήσεις των Vista; Emrys88 Λειτουργικά συστήματα Windows 17 20 Ιουν 2008 06:15
Θα ήθελα κάποια γνώμη εμπειρογνωμόνων. THANKS! AMD4LIFE Γενική Συζήτηση Hardware 6 31 Δεκ. 2007 04:11
MOBO, CPU γνώμες παρακαλώ BATNeo Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 29 Νοε 2007 09:01
Χρειάζεστε βοήθεια και τις γνώμες σχετικά με αυτό το PC! :) danny251 Γενική Συζήτηση Hardware 14 12 Νοε 2007 17:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.