![]() |
|
| |||
| |||
| Καλό απόγευμα, Έχω ένα Cooler Master CM690 με πλήρη κομπλιμέντο της υπόθεσης ανεμιστήρες (6) και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή είναι μια lil υψηλή. Έχω εξετάζει fan controllers και βρέθηκε αυτό εδώ. Τα σχόλια δείχνουν καλά, αλλά ελπίζει ότι εσείς καλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν κάποιες σκέψεις. Απόσπασμα: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Είμαι περιορίζεται σε 5,25 ", όπως το 3.5" κόλπο δεν είναι προσβάσιμο από το μέτωπο της υπόθεσης ΧΩΡΙΣ modding. Εκτιμούμε το χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα λειτουργήσει καλά, απλά έχουμε κατά νου ότι θα είναι σε θέση να λειτουργούν 5 από τις 6 των οπαδών στα ανοικτά της. Έχω κι εγώ ένα εγώ που κάνει 6, έτσι ώστε να είναι κοντά. Επίσης, εάν η τιμή είναι ένα θέμα, πιστεύω newegg κάνουμε ένα φθηνότερο ελεγκτή από ό, τι έχετε να συνδέονται. Κάτι άλλο για να εξετάσει αν, αυτό είναι υπεύθυνος για βύσματα 3pin ανεμιστήρες (αυτή που συνδέεται με την mobo), ενώ αν έχετε 6 ανεμιστήρες, θα ήθελα να φανταστώ ότι αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν molex που, προφανώς, wont δουλειά. Αντάπτορες υπάρχουν όμως και εσείς θα μπορούσε πάντα σύρμα μόνοι σας. Και, τέλος, τάσσομαι απολύτως υπέρ ανεμιστήρα ελεγκτή, όπως και εσείς, έχω μια μάλλον υψηλή pc! Έχοντας όλους τους οπαδούς που σε μισό δύναμη (περίπου 7.5v) κάνει μια τεράστια διαφορά με τον θόρυβο! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Best Ανασυγκρότηση; Γνωμοδοτήσεις | SocialWarfare | Γενικά Λογισμικό Chat | 15 | 21 Οκτ 2008 03:41 |
| Γνωμοδοτήσεις των Vista; | Emrys88 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 17 | 20 Ιουν 2008 06:15 |
| Θα ήθελα κάποια γνώμη εμπειρογνωμόνων. THANKS! | AMD4LIFE | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 31 Δεκ. 2007 04:11 |
| MOBO, CPU γνώμες παρακαλώ | BATNeo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 29 Νοε 2007 09:01 |
| Χρειάζεστε βοήθεια και τις γνώμες σχετικά με αυτό το PC! :) | danny251 | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 12 Νοε 2007 17:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |