![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobra večer, Imam zatvor Master CM690 s punim kompliment predmeta navijača (6) i da budem iskren, ona je lil glasno. Imam bio obličje at navijač kontrolere i pronašao ovaj. U recenzijama izgleda dobro, ali je u nadi da ste dobri ljudi svibanj imati neki mislima. Quote: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Ja sam ograničen na 5,25 ", kao i 3.5" zaljev nije dostupna s prednje strane slučaju bez modding. Cijenimo Vaše vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Koji će raditi u redu, samo imati na umu da ćete biti u mogućnosti to trčanje vanjska strana od 5 Vašem 6 obožavatelja off to. Imam ja jedan koji ne 6, tako da su okolo. Isto tako, ako je cijena problem, vjerujem newegg napraviti kontroler jeftiniji nego što ste povezani na. Nešto drugo u obzir da je ovaj kontroler ima utikači 3pin za navijače (onaj koji se na svoj mobo utikači), dok ako imate 6 obožavatelji, bih zamisliti da su ove molex konektore, što očito navika funkcionirati. Adapteri dostupni su ipak, i možeš ga uvijek žica sebe. I na kraju, JA preporučiti temeljito fan kontroler, kao što se, imam prilično glasno pc! Nakon što su svi fanovi postavili na polovina snage (oko 7.5v) čini masivnog razlika na buku! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Best defragmentaciju? Mišljenja | SocialWarfare | Općenito Software Chat | 15 | 21. listopad 2008 03:41 |
| Mišljenja Vista? | Emrys88 | Windows Operating Systems | 17 | 20. lipnja 2008 06:15 |
| Bih neke stručna mišljenja. Hvala! | AMD4LIFE | General Hardware Chat | 6 | 31. prosinac 2007 04:11 |
| MOBO, CPU mišljenja molim | BATNeo | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 29. studeni 2007 09:01 |
| Trebate li pomoć i mišljenja na ovom računalu! :) | danny251 | General Hardware Chat | 14 | 12. studeni 2007 17:51 |
| Thread Tools | |
| |