kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Vélemények Kérjük - Fan Controller

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2009, 07:02
Új tag Csoport

Default Vélemények Kérjük - Fan Controller

Jó napot,

Van egy Cooler Master CM690 egy teljes bók az esetben rajongók (6), és hogy őszinte legyek, ő a lil hangos.

Már néztem ventillátor vezérlők és úgy találta, hogy ez egy. A felülvizsgálat jól, de azt remélte, hogy jó néhány ember gondolatait.

Idézet:
http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365
Én korlátozni 5,25 ", mint a 3.5"-öböl nem elérhető az elé az ügyet, anélkül modding.

Appreciate your time.
Old Június 11 2009, 08:44
Csoport tagja

Default Vélemények Kérjük - Fan Controller

Ez jól működik, csak tartsa szem előtt, hogy csak akkor lesz képes futtatni 5-ből 6 a rajongók ki azt. Nekem van egy magamban, hogy nem 6, így kb. Továbbá, ha az ár a kérdés, azt hiszem newegg nem olcsóbb, mint adatkezelő, mit kapcsolódik.

Valami mást, hogy fontolja meg, hogy ez a vezérlő plugs 3pin a rajongók (az egyik, hogy a dugók be a mobo), míg ha van 6 rajongó, én elképzelni, hogy ezek molex csatlakozók, amelyek nyilvánvalóan szokott dolgozni. Adapters állnak mégis, és te is mindig azt vezetékes magad.

És végül, azt alaposan ajánlani egy ventilátor vezérlőt, mint te, nekem van egy elég hangos pc! Az összes rajongó meg a fele teljesítmény (kb. 7.5V) tesz egy óriási különbség, hogy a zaj!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Best defragmenter? Vélemények SocialWarfare General Chat szoftver 15 21. október 2008 03:41
Vélemények a Vista? Emrys88 A Windows operációs rendszerek 17 20. június 2008 06:15
Szeretnék néhány szakértő véleményét. Köszönet! AMD4LIFE Általános fémáru Chat 6 31. december 2007 04:11
MOBO, CPU véleményeket kérem BATNeo Processzorok, alaplapok és RAM 5 29. november 2007 09:01
Segítségre van szüksége, és ezt a véleményt a PC! :) danny251 Általános fémáru Chat 14 12. november 2007 17:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.