![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó napot, Van egy Cooler Master CM690 egy teljes bók az esetben rajongók (6), és hogy őszinte legyek, ő a lil hangos. Már néztem ventillátor vezérlők és úgy találta, hogy ez egy. A felülvizsgálat jól, de azt remélte, hogy jó néhány ember gondolatait. Idézet: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Én korlátozni 5,25 ", mint a 3.5"-öböl nem elérhető az elé az ügyet, anélkül modding. Appreciate your time. |
|
| |||
| |||
| Ez jól működik, csak tartsa szem előtt, hogy csak akkor lesz képes futtatni 5-ből 6 a rajongók ki azt. Nekem van egy magamban, hogy nem 6, így kb. Továbbá, ha az ár a kérdés, azt hiszem newegg nem olcsóbb, mint adatkezelő, mit kapcsolódik. Valami mást, hogy fontolja meg, hogy ez a vezérlő plugs 3pin a rajongók (az egyik, hogy a dugók be a mobo), míg ha van 6 rajongó, én elképzelni, hogy ezek molex csatlakozók, amelyek nyilvánvalóan szokott dolgozni. Adapters állnak mégis, és te is mindig azt vezetékes magad. És végül, azt alaposan ajánlani egy ventilátor vezérlőt, mint te, nekem van egy elég hangos pc! Az összes rajongó meg a fele teljesítmény (kb. 7.5V) tesz egy óriási különbség, hogy a zaj! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Best defragmenter? Vélemények | SocialWarfare | General Chat szoftver | 15 | 21. október 2008 03:41 |
| Vélemények a Vista? | Emrys88 | A Windows operációs rendszerek | 17 | 20. június 2008 06:15 |
| Szeretnék néhány szakértő véleményét. Köszönet! | AMD4LIFE | Általános fémáru Chat | 6 | 31. december 2007 04:11 |
| MOBO, CPU véleményeket kérem | BATNeo | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 29. november 2007 09:01 |
| Segítségre van szüksége, és ezt a véleményt a PC! :) | danny251 | Általános fémáru Chat | 14 | 12. november 2007 17:51 |
| Téma eszközök | |
| |