פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

דעות בבקשה - Fan Controller

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 07:02
קבוצת חברות חדשות

Default דעות בבקשה - Fan Controller

אחר צהרים טובים,

יש לי Cooler Master CM690 עם מלא מחמאה מקרה של אוהדים (6) ועל מנת להיות כנים, היא ליל רועשת.

הייתי מסתכל אוהד בקרים ומצאתי את זה. סוקר את נראית טוב אבל היה מקווה שאתם אנשים טובים עשויים להיות מספר מחשבות.

ציטוט:
http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365
אני מוגבל ל 5.25 "כמו 3.5" Bay אינו נגיש מאת הקדמי של התיק ללא modding.

מעריכים את הזמן.
Old יוני 11 2009, 08:44
חבר קבוצת

Default דעות בבקשה - Fan Controller

זה יעבוד בסדר, רק לזכור כי תשלם רק להיות מסוגל להפעיל 5 מתוך 6 אוהדים את זה ממני. יש לי אחד את עצמי עושה את זה 6, אז הם בסביבה. כמו כן, אם המחיר הוא בעיה, אני מאמין newegg לעשות Controller זולה יותר ממה שאתה כבר מקושר.

לחשוב על משהו אחר בכל זאת, זה Controller יש plugs עבור אוהדים 3pin (אחד כי plugs לתוך mobo) ואילו אם יש לך 6 אוהדים, אני רוצה לדמיין את זה אלה יש molex connectors, אשר ללא ספק עבודה רגיל. מתאמי למרות הזמינות, ואתה יכול תמיד להבריק את זה בעצמך.

ולבסוף, אני ממליץ באופן יסודי אוהד Controller, כמוך, יש לי די חזק PC! לאחר כל אוהדי סט על חצי הכוח (כ 7.5v) עושה את ההבדל מסיבית הרעש!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Best defragmenter? דעות SocialWarfare כללי תוכנות צ 'אט 15 21st אוקטובר 2008 03:41
דעות של Vista? Emrys88 מערכות ההפעלה Windows 17 20 יוני 2008 06:15
רוצה קצת חוות דעת מומחה. תודה! AMD4LIFE כללי חומרה צ 'אט 6 31 דצמבר 2007 04:11
MOBO, CPU דעות בבקשה BATNeo CPUs, Motherboards & RAM 5 29 נובמבר 2007 09:01
זקוק לעזרה או חוות דעת על המחשב הזה! :) danny251 כללי חומרה צ 'אט 14 12th נובמבר 2007 17:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.