mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Prašome nuomones - Fan Controller

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 07:02
Naujas Narys

Laba diena,

Turiu Cooler Master CM690 su visa komplimentas teismų Fanai (6) ir būti sąžiningiems, ji yra lil garsiai.

Aš jau ieško ventiliatoriaus valdikliai ir nustatėme, kad šis vienas. Apžvalgos atrodo gerai, tačiau tikėjosi, kad Jūs geri žmonės gali turėti kai kurias mintis.

Citata:
http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365
Aš esu tik 5,25 "su 3.5" bay nėra prieinama iš bylos priekyje be Modding.

Įvertink savo laiką.
Old Birželis 11, 2009, 08:44
Narys

Kad veiks gerai, tik nepamiršti, kad jūs tik galima paleisti 5 iš savo 6 gerbėjų ne ji. Turiu vieną sau, kad tai 6, tai jie aplink. Taip pat, jei kaina yra problema, manau, Newegg padaryti pigiau valdytojas nei jūs susijusios.

Kažkas mano, kad nors, tai valdiklis turi kištuką 3PIN Fanai (kuris jungiamas prie savo MOBO), o jei turite 6 gerbėjai, Norėčiau įsivaizduoti, kad jie Molex jungtis, kurios akivaizdžiai įpratęs dirbti. Adapteriai yra nors ir galite visada viela patys.

Ir pagaliau, aš gerai rekomenduoti ventiliatoriaus reguliatorius, kaip sau, turiu gana garsiai PC! Turintys visas gerbėjų nustatyti pusės galios (apie 7.5V) daro didžiulį skirtumą triukšmą!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.