![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dzień dobry, Mam Cooler Master CM690 z pełnym komplement sprawy fanów (6) i powiem szczerze, że jest lil głośne. Mam był patrząc na wentylator kontrolerów i znaleźć ten jeden. Przeglądy dobrze ale liczyłem, że dobrzy ludzie mogą mieć myśli. Cytat: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Jestem ograniczony do 5,25 "do 3,5" zatoki nie jest dostępny od przodu sprawy bez modding. Appreciate your time. |
|
| |||
| |||
| To będzie działać dobrze, tylko pamiętać, że będą w stanie uruchomić 5 z 6-go fani off. Mam jedno, że ja nie 6, a więc są one wokół. Również w przypadku, gdy cena jest problem, i wierzę newegg zrobić kontroler tańsze niż to, co Ciebie powiązane. Coś jeszcze do rozważenia jednak, to kontroler ma wtyczki 3pin dla wentylatorów (jednej że zapłonowe do swojego Mobo) jeżeli masz 6 wentylatorów, I'd wyobrazić, że te MOLEX złącza, które w oczywisty sposób wont pracy. Karty dostępne są jednak zawsze i można go samodzielnie drutu. I wreszcie, mogę dokładnie polecić wentylator kontrolera, jak się mam dość głośno PC! Po wszystkich fanów ustawić na połowie mocy (ok. 7.5v) sprawia, że ogromnej różnicy hałasu! |
![]() |
|
| Zakładki |