![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Am un Cooler Master CM690 cu un compliment de caz fani (6) şi de a fi cinstit, ea este o Lil tare. I s-au uitat la fan controller-şi găsit-o pe asta. Revizuirile arata bine, dar a fost în speranţa că vă bine unele persoane pot avea gânduri. Citat: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Sunt limitate la 5.25 ", ca de 3.5" bay nu este accesibilă de pe faţă de la caz fără Modding. Apreciem timpul tau. |
|
| |||
| |||
| Aceasta va funcţiona bine, trebuie doar să aibă în vedere faptul că va putea să ruleze 5 din 6 dvs. fani de pe ea. Am eu una care face 6, astfel încât acestea sunt în jur. De asemenea, dacă preţul este o problemă, cred că newegg face un controler mai ieftin decât ceea ce aveţi link-uri. Altceva să ia în considerare, deşi, este acest controler a prize pentru 3pin fani (cel care prize în mobo), în cazul în care aveţi 6 ventilatoare, aş imagina că acestea au MOLEX conectori, care în mod evident, obiceiul de lucru. Adaptoare deşi sunt disponibile, şi ai putea întotdeauna singur fir. Şi, în sfârşit, bine am recomanda un fan controler, ca tine, am un PC destul de tare! Având toate fani stabilit pe jumătate de putere (aproximativ 7.5v) face un masiv diferenţa de zgomot! |
![]() |
|
| Marcaje |