![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré popoludnie, Mám Cooler Master CM690 s plnou kompliment prípadu ventilátory (6) a byť úprimný, tak je lil nahlas. Bol som sa pozrieme na ventilátor kontrolóri a našel tohle. Preskúmaniami vyzerať dobre, ale dúfa, že ste dobrí ľudia môžu mať niektoré myšlienky. Citácia: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Som obmedzený na 5,25 "s 3,5" zálive nie je prístupné z prednej strany v danom prípade bez modding. Oceňujeme Váš čas. |
|
| |||
| |||
| , Ktorý bude fungovať v pohode, len mať na pamäti, že budete len byť schopní spustiť 5 z vašich 6 fanúšikovia ho vypnúť. Mám jednu som, že sa 6, takže sa okolo. Aj v prípade, cena je otázkou, ako sa domnievam newegg urobiť lacnejšie ako radič, čo ste už prepojený. Niečo iného zvážiť aj keď je tento regulátor má zásuvky pre 3pin ventilátorov (ten, ktorý je pripojený k vašej Mobo) vzhľadom k tomu, že ak máte 6 fanúšikov, já bych si myslel, že majú MOLEX konektory, ktoré evidentne zvyknutý pracovať. Adaptéry sú k dispozícii aj keď, a môžete vždy drôt sami. A nakoniec som sa dôkladne odporučiť ventilátor regulátora, ako ste vy, já mám radšej nahlas ks! S set pre všetkých fanúšikov polovice sily (asi 7.5V) má masívny vplyv na hluk! |