мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Молимо мишљења - Фан Цонтроллер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 07:02
Нови члан групе

Default Молимо мишљења - Фан Цонтроллер

Добра вечер,

Имам затвор Мастер ЦМ690 са пуним комплимент предмета навијача (6) и да будем искрен, она је лил гласно.

ЈА имати био хандсоме код навијач контролере и пронашао овај. У рецензија изгледа добро, али је у нади да сте добри људи мај имати неки мислима.

Куоте:
хттп://ууу.пццасегеар.цом/индекс.пхп?...одуцтс_ид=8365
Ја сам ограничен на 5,25 ", као и 3/5" залив није доступна са предње стране случају без Моддинг.

Ценимо Ваше време.
Old 11. јуни 2009, 08:44
Мембер Гроуп

Default Молимо мишљења - Фан Цонтроллер

Који ће радити у реду, само имати на уму да ћете бити у могућности да тече вањска страна од 5 вашем 6 обожаватеља офф то. Имам ја један који не 6, тако да су около. Исто тако, ако је цена проблем, верујем неуегг направити контролер јефтинији него што сте повезани на.

Нешто друго у обзир да је овај контролер има утикачи 3пин за навијаче (онај који се на свој мобо утикачи), док ако имате 6 обожаватељи, бих замислити да су ове молекс конектора, што очито навика посао. Адаптери доступни су ипак, и можеш га увек жица себе.

И на крају, ЈА препоручити темељито фан контролер, као што се, имам прилично гласно пц! Након што су сви фанови поставили на половина снаге (око 7.5в) чини масивног разлика на буку!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Бест дефрагментацију? Мишљења СоциалУарфаре Уопштено Софтуаре Цхат 15 21 октобар 2008 03:41
Мишљења Виста? Емрыс88 Уиндоус Оператинг Сыстемс 17 20. јуна 2008 06:15
Бих неке стручна мишљења. Хвала! АМД4ЛИФЕ Генерал Хардуаре Цхат 6 31 децембар 2007 04:11
МОБО, ЦПУ мишљења молим БАТНео ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 29 новембар 2007 09:01
Требате ли помоћ и мишљења на овом рачунару! :) данны251 Генерал Хардуаре Цхат 14 12 новембар 2007 17:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц