![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tünaydın,
Ben durumda taraftar (6) tam bir iltifat ve dürüst olmak gerekirse bir Soğutucu Master CM690 varsa, o bir Lil yüksek olduğunu. Ben hayranıyım denetleyicilerinde bakarak edilmiş ve bu bir tane buldum. The reviews ancak iyi bak bu iyi insanlar bazı düşünceler olabilir umuyordum. Alıntı: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Ben 5,25 için "3.5" defne gibi durumda önüne gelen modding ile erişilebilir değil hakkınız yoktur duyuyorum. Saat Minnettarım. |
|
|
|||
|
|||
|
Bu güzel, sadece akılda, sadece 6 taraftarların onu dışarı 5 çalışabiliyor olacak ayı çalışacaktır. Ben bir kendim gibi 6, onlar da yaklaşık. Bu fiyat bir konu da, i newegg inanıyorum size ne bağlı olduğunuz daha ucuz denetleyicisine yapmak.
Başka bir şey olsa, bu denetleyicisidir düşünmeye 3pin fanlar (tek için fişler eğer 6 hayranınız var ki mobo haline fişler) ise, ben bu molex konektörler, hangi açıkça alışkanlık iş var hayal ediyorum sahiptir. Adaptörler de vardır, ve her zaman kendiniz tel olabilir. Ve son olarak, ben tamamen, senin gibi hayranıyım denetleyicisine öneririz, i oldukça yüksek PC var! Tüm fanlar yarı güç (yaklaşık 7.5v) açık olması, gürültü için büyük bir fark yaratıyor! |