![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добрий день, Я Cooler Master CM690 з повним набором випадку вентилятори (6) і, чесно кажучи, вона голосно Lil. Я дивився на вентилятор контролери і знайшов це. Відгуки виглядати добре, але сподівався, що ви хороші люди можуть мати деякі думки. Цитата: http://www.pccasegear.com/index.php?...oducts_id=8365 Я обмежений 5,25 "в 3,5" відсік недоступний з передньої частини корпусу без моддінгу. Цінуємо Ваш час. |
|
| |||
| |||
| Це буде нормально працювати, просто майте на увазі, що ви зможете запускати 5 з ваших 6 вентиляторів поза ним. У мене є себе, що робить 6, тому вони навколо. Крім того, якщо ціна питання, я вважаю, Newegg зробити дешевше, ніж контролера, що ви пов'язані. Дещо ще розглянути, хоча, це контролер має роз'ємів для вентиляторів 3pin (той, що підключається до плат), а якщо у вас є 6 вентиляторів, я думаю, що вони мають роз'єми роз'єми, які явно не спрацюють. Адаптери доступні хоча, і ви завжди можете дроту самі. І нарешті, я настійно рекомендую контролер вентиляторів, як і ви, я досить голосно ПК! Після всіх любителів набору на половинній потужності (близько 7.5V) становить величезну різницю з шумом! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кращі дефрагментатор? Думки | SocialWarfare | General Software чат | 15 | 21 жовтня 2008 03:41 |
| Думки Vista? | Emrys88 | Операційні системи Windows | 17 | 20 червня 2008 06:15 |
| Чи хотіли б одержати думки експертів. СПАСИБО! | AMD4LIFE | Генеральний обладнання чат | 6 | 31 грудня 2007 04:11 |
| MOBO, процесор думку, будь ласка | BATNeo | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 29 листопада 2007 09:01 |
| Потрібна допомога і думки з цього комп'ютера! :) | danny251 | Генеральний обладнання чат | 14 | 12 листопада 2007 17:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |