menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

PC Zapne Po Dlouhé čekání

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 13:59
Nový člen skupiny

Default PC Zapne Po Dlouhé čekání

Zde je podivné jeden pro někoho to zkusit vyřešit.

Mám věž PC, který má světel v přední části případu. No nedávno světla nepocházeli o nic více. Plus při zapnutí vypínače na přední straně případu. V případě věž blikání světel a PC nepochází z ihned. Pak jsem stiskněte tlačítko napájení opět několikrát a obuv PC pak se bez problémů.

Po měsících snaží obrátit na počítači, kde se začne až po chvíli počkat. Rozhodl jsem se získat nové zdroje. K napájení se stará 400 W, nová 500 watt.

Nainstaloval jsem nové napájecí a hádejte co?? Je stále ještě dělá totéž. Myslel jsem, že jsem rozbil desky a pak se pokusil staré napájení a je spuštěn, ale se stejnými příznaky.

Některá vědět, co mám dělat? Mám snad změnit případ? I v prvním myslela neuspořádaný LED nastavení, ale pak by nebylo zase o vůbec bych to udělal.

Někdo pomůže!
Old 21. června 2009, 06:17
Člen Skupina

Default PC Zapne Po Dlouhé čekání

By mohlo být, že přechod na případu je riskantní?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Počítačové obrací na dobu 3 sekund, pak vypne za 3 sekundy, pak zpátky na? Whyred Obecné Hardware Chat 1 16. června 2009 06:02
Dont vědět počasí získat nebo počkat robina80 Drives & Removable Media 1 26. prosinec 2008 05:46
Čekat, čekat, nebo ne? pomoc?? NCC Speed Obecné Hardware Chat 9 13. února 2008 21:21
Mám počkat na 8900GTX Hromovládce Graphics Cards & Monitory 5 15. Září 2007 09:11
Mmmm ... nemůže čekat. alex PC a herní konzole 13 18. srpna 2007 09:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.