manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Zavrtač na računalu nakon duge Pričekajte

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 13:59
Novi član grupe

Default Zavrtač na računalu nakon duge Pričekajte

Ovdje je čudna jedna za nekoga da pokuša riješiti.

Imam tower računalo koje ima svjetla na prednjoj strani slučaj. Pa nedavno svjetala ne dolaze na bilo koji više. Plus kad sam uključivanje Power uključite ispred slučaj. Slučaj toranj svjetla flickers i PC ne dolazi na odmah. Tada sam pritisnite gumb napajanja ponovno za nekoliko puta, a zatim PC čizme gore bez problema.

Nakon mjeseci pokušava okrenuti na računalo, gdje se počinje nakon jedne minute pričekajte. Odlučio sam da bi dobili novi napajanje. Stari napajanje je 400 Watt, novi 500 vat.

JA instaliran novi napajanje i pogodite što?!? Ona još uvijek radi na isti nain. Mislio sam prodriješe matične ploče, a potom pokušao stari napajanje i počelo gore, ali s istim simptomima.

Tko zna što bih trebao učiniti? Trebam li možda promijenili slučaj? I mislio sam na prvi messed up u LED postavke, ali onda ga ne bi uključili sve ako je to učinila.

Netko pomogne!
Old 21. lipnja 2009, 06:17
Member Group

Default Zavrtač na računalu nakon duge Pričekajte

Može biti da se prebacite na slučaju je dodgy?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Računalo uključuje za 3 sekunde, a zatim se isključuje za 3seconds, onda natrag na? Whyred General Hardware Chat 1 16. lipnja 2009 06:02
Ne znamo kako biste dobili ili pričekajte robina80 Drives & Izmjenjivi mediji 1 26. prosinac 2008 05:46
Čekati da čeka ili ne? help?? Ncc Speed General Hardware Chat 9 13. veljača 2008 21:21
Trebam čekati za 8900GTX Gromovnik Graphics Cards & Monitors 5 15. Ruj 2007 09:11
Mmmm ... ne mogu čekati. alex PC & konzole Igre 13 18. kolovoz 2007 09:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.