kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

PC bekapcsol után a várakozásnak

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 13:59
Új tag Csoport

Default PC bekapcsol után a várakozásnak

Itt van egy a furcsa, hogy valaki próbálja megoldani.

Van egy torony számítógép, amely fény elé az ügyet. Nos nemrég a világítás ne gyere többet. Plusz, ha bekapcsolja a Power bekapcsolhatónak elé az ügyet. Az ügy torony fény villog, és a PC még csak nem is a rögtön. Majd nyomja meg a gombot újra hatalom néhány alkalommal és a számítógépet, majd bakancsból fel problémák.

Hónapokon igyekszünk kapcsolja be a számítógépet, ha elindul egy perc elteltével várni. Úgy döntöttem, hogy egy új tápegység. A régi áramellátás volt 400 Watt, az új 500 watt.

Telepítettem az új áramellátás és tudod mit?!? Még mindig nem ugyanaz. Azt hittem, eltört az alaplap, majd megpróbálta a régi áramellátás és elindultak, de az azonos tüneteket.

Ha valaki tudja, mit kellene tennem? Inkább talán változik a helyzet? Azt hittem az első Elcsesztem a LED beállításokat, de akkor nem kapcsolja be minden, ha én tettem ezt.

Valaki segítsen!
Old Június 21 2009, 06:17
Csoport tagja

Default PC bekapcsol után a várakozásnak

Lehet, hogy a switch az ügy agyafúrt?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Számítógép bekapcsol 3 másodpercig, majd kikapcsol a 3seconds, majd vissza? Whyred Általános fémáru Chat 1 16. június 2009 06:02
Nem tudom, hogy az időjárás vagy várjon robina80 Drives & Removable Media 1 26. december 2008 05:46
Várni vagy nem várni? segít???? Ncc Speed Általános fémáru Chat 9 13. február 2008 21:21
Kell várni a 8900GTX Mennydörgő Jupiter Grafikus kártyák és monitorok 5 15. Szeptember 2007 09:11
Hmmm ... nem tud várni. alex PC és konzol játékok 13 18. augusztus 2007 09:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.