פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

הופכת את המחשב אחרי רגע ארוך

Reply

שרשרת כלים
Old 20 יוני 2009, 13:59
קבוצת חברות חדשות

Default הופכת את המחשב אחרי רגע ארוך

הנה מוזר אחד למישהו לנסות לפתור.

יש לי מחשב שיש לו מגדל האורות לפני המקרה. ובכן לאחרונה את האורות אין קדימה יותר. בנוסף, כאשר אני מפעיל את מתג הפעלה ב הקדמי של התיק. המקרה מגדל flickers האורות ואת המחשב אינו קדימה מיד. ואז ללחוץ על מתג ההפעלה שוב כמה פעמים את המחשב לאחר מכן את המגפיים ללא בעיות.

אחרי חודשיים של ניסיון להפעיל את המחשב, שם היא מתחילה אחרי דקה לחכות. החלטתי לרדת חדשה החשמל. הישן החשמל היה 400 Watt, את החדשה 500 Watt.

התקנתי את החדש החשמל ונחש מה?!? זה עדיין עושה את אותו הדבר. חשבתי שברתי את לוח האם ואז ניסה הישן החשמל והוא התחיל למעלה, אבל עם אותם הסימפטומים.

כל אחד יודע מה אני אמור לעשות? אולי אני צריך לשנות את התיק? אני בהתחלה חשבתי שאני LED messed את ההגדרות, אבל אז זה היה לא להדליק בכלל אם עשיתי את זה.

מישהו עזרה!
Old 21 יוני 2009, 06:17
חבר קבוצת

Default הופכת את המחשב אחרי רגע ארוך

יכול להיות כי לעבור על מקרה זה מסוכן?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.