mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

PC Įjungia Po ilgai laukti

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 13:59
Naujas Narys

Default PC Įjungia Po ilgai laukti

Čia yra keista, vienas kam bandyti išspręsti.

Turiu PC bokštas, kuri žibintai priekyje atveju. Na neseniai žiburiai nepatenka bet daugiau. Plius kai aš įjungti Maitinimo jungiklis priekyje atveju. Atveju bokšto žiburiai mirga ir PC neturi ateiti iš karto. Tada aš paspauskite maitinimo mygtuką dar kelis kartus ir tada batai iki kompiuterio be jokių problemų.

Po kelių mėnesių bando įjungti kompiuterį, kai ji pradėjo veikti po vieną minutę palaukti. Aš nusprendžiau gauti naujus elektros energijos tiekimo. Senas elektros tiekimo buvo 400 Watt, 500 Watt nauja.

Aš įdiegta nauja elektros energijos tiekimo ir guess what?!? Jis vis dar tas pats. Maniau sumušė plokštę ir tada bandė senas maitinimo ir jis pradeda veikti, bet su tais pačiais simptomais.

Bet viena žinau, ką turėčiau daryti? Jei aš galbūt pakeisti atveju? Aš iš pirmo maniau messed up LED nustatymus, bet tada ji nebūtų įjungti visais jei aš padariau tai.

Someone help!
Old Birželis 21, 2009, 06:17
Narys

Default PC Įjungia Po ilgai laukti

Gali būti, kad dėl teismų jungiklis Szachrajski?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuteris įsijungia, 3 sekundes, tada išsijungia už 3seconds, tada atgal?! Whyred General Hardware Chat 1 Birželis 16, 2009 06:02
Nežinau orų gauti arba palaukti robina80 Drives & Removable Media 1 26 gruodis 2008 05:46
Laukti ar nelaukti? Pagalba?? NCC Speed General Hardware Chat 9 13 vasaris 2008 21:21
Reikia laukti 8900GTX Perkūnas Graphics Cards & Monitoriai 5 15 rugsėjis 2007 09:11
Mmmm ... negali palaukti. Alex PC & konsolės Žaidimai 13 Rugpjūtis 18, 2007 09:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.