menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

PC Povolí Po Dlhé čakanie

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 13:59
Nový člen skupiny

Default PC Povolí Po Dlhé čakanie

Tu je podivné jeden pre niekoho to skúsiť vyriešiť.

Mám vežu PC, ktorý má svetiel v prednej časti prípadu. No nedávno svetla nepochádzali o nič viac. Plus pri zapnutí vypínača na prednej strane prípadu. V prípade veža blikania svetiel a PC nepochádza z ihneď. Potom som stlačte tlačidlo napájania opäť niekoľkokrát a obuv PC potom sa bez problémov.

Po mesiacoch snaží obrátiť na počítači, kde sa začne až po chvíľu počkať. Rozhodol som sa získať nové zdroje. O napájanie sa stará 400 W, nová 500 watt.

Nainstaloval jsem nové napájacie a hádejte co?? Je ešte stále robí to isté. Myslel som, že som rozbil dosky a potom sa pokúsil staré napájanie a je spustený, ale s rovnakými príznakmi.

Niektoré vedieť, čo mám robiť? Mám snáď zmeniť prípad? I v prvom myslela neusporiadaný LED nastavenia, ale potom by nebolo zase o vôbec by som to urobil.

Niekto pomôže!
Old 21. júna 2009, 06:17
Člen Skupina

Default PC Povolí Po Dlhé čakanie

By mohlo byť, že prechod na prípadu je riskantná?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.