мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Завртач на рачунару након дуге Сачекајте

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 13:59
Нови члан групе

Default Завртач на рачунару након дуге Сачекајте

Овде је чудна једна за некога да покуша решити.

Имам тоуер рачунар које има светла на предњој страни случај. Па недавно фарова не долазе на било који више. Плус кад сам укључивање Поуер укључите испред случај. Случај торањ светла флицкерс и ПЦ не долази на одмах. Тада сам притисните дугме напајања поново за неколико пута, а затим ПЦ чизме горе без проблема.

Након месеци покушава окренути на рачунар, где се почиње након једне минуте сачекајте. Одлучио сам да би добили нови напајање. Стари напајање је 400 Уатт, нови 500 ВАТ.

ЈА инсталиран нови напајање и погодите шта?!? Она још увек ради на исти наин. Мислио сам продријеше матичне плоче, а потом покушао стари напајање и почело горе, али са истим симптомима.

Ко зна шта бих требао да урадим? Требам ли можда променили случај? И мислио сам на први мессед уп у ЛЕД подешавања, али онда га не би укључили све ако је то учинила.

Неко помогне!
Old 21. јуни 2009, 06:17
Мембер Гроуп

Default Завртач на рачунару након дуге Сачекајте

Може бити да се пребаците на случају је додгы?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар укључује за 3 секунде, а затим се искључује за 3сецондс, онда назад на? Ухыред Генерал Хардуаре Цхат 1 16. јуна 2009 06:02
Не знамо како да бисте добили или сачекајте робина80 Дривес & Измјењиви медији 1 26 децембар 2008 05:46
Чекати да чека или не? хелп?? Нцц Спеед Генерал Хардуаре Цхат 9 13 фебруар 2008 21:21
Требам чекати за 8900ГТКС Громовник Грапхицс Цардс & Мониторс 5 15. сеп 2007 09:11
Мммм ... не могу да чекају. алекс ПЦ & конзоле Игре 13 18 аугуст 2007 09:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц