Комп'ютер включається після довгого очікування Ось дивно для когось одного, щоб спробувати вирішити.
Я вежі ПК, який має вогнів в передній частині корпусу. Ну Нещодавно фари не горять більше. Плюс, коли я переходжу на вимикач живлення на передній панелі корпуса. Випадку вежі мерехтить вогнями і комп'ютер не включається відразу. Потім натисніть кнопку живлення, знову декілька разів, а потім комп'ютер завантажується без проблем.
Після декількох місяців намагається включити комп'ютер, де вона починається після одного або двох хвилин зачекати. Я вирішив одержати нове джерело живлення. Старий блок живлення на 400 Вт, новий 500 ват.
Я встановив новий блок живлення, і що ви думаєте?!? Вона як і раніше, робить те ж саме. Я думала, що я зламав платі, а потім намагалися старого блоку живлення і вона встала, але з тими ж симптомами.
Будь-який з знаю, що я повинен робити? Чи повинен я, можливо, змінити справу? Я спочатку думала, що я переплутав світлодіодні установки, але тоді вона не буде включити на всіх, якщо я це зробив.
Кто-то допоможіть! |