менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Комп'ютер включається після довгого очікування

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 13:59
Нові члени групи

Default Комп'ютер включається після довгого очікування

Ось дивно для когось одного, щоб спробувати вирішити.

Я вежі ПК, який має вогнів в передній частині корпусу. Ну Нещодавно фари не горять більше. Плюс, коли я переходжу на вимикач живлення на передній панелі корпуса. Випадку вежі мерехтить вогнями і комп'ютер не включається відразу. Потім натисніть кнопку живлення, знову декілька разів, а потім комп'ютер завантажується без проблем.

Після декількох місяців намагається включити комп'ютер, де вона починається після одного або двох хвилин зачекати. Я вирішив одержати нове джерело живлення. Старий блок живлення на 400 Вт, новий 500 ват.

Я встановив новий блок живлення, і що ви думаєте?!? Вона як і раніше, робить те ж саме. Я думала, що я зламав платі, а потім намагалися старого блоку живлення і вона встала, але з тими ж симптомами.

Будь-який з знаю, що я повинен робити? Чи повинен я, можливо, змінити справу? Я спочатку думала, що я переплутав світлодіодні установки, але тоді вона не буде включити на всіх, якщо я це зробив.

Кто-то допоможіть!
Old 21 червня 2009, 06:17
Член групи

Default Комп'ютер включається після довгого очікування

Може бути, що перехід на випадок хитромудрий?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер переводить протягом 3 секунд, потім відключається для 3seconds, а потім повернувся на?! Whyred Генеральний обладнання чат 1 16 червня 2009 06:02
Dont знати погоду для отримання або почекати robina80 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 26 грудня 2008 05:46
Чекати чи не чекати? Допомога?? Ncc Speed Генеральний обладнання чат 9 13 лютого 2008 21:21
Чи повинен я чекати 8900GTX Громовержець Графічні карти & Монітори 5 15 вересня 2007 09:11
Мммм ... не можуть чекати. Alex PC & консоль Gaming 13 18 серпня 2007 09:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.