![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, за да започнете с Имам само купува ECS KA3 MVP дънни платки. Аз бях прочетете ръководството и аз трябва 24pin дънната конектора + 4 AUX пинов конектор за процесора. Нито едно от другите си дънни платки имат нужда този конектор и Im просто остана в коя да отида! Btw моя бюджет е £ 125 и планиране на ММ ще XFire. Също така някой може да помогне да опростите 12V релси за мен, че част просто лети право върху горната част на главата ми LOL |
|
| |||
| |||
| 24 4 е стандартна сега |
|
| |||
| |||
| Този товар от съзнанието ми тогава LOL си мислех да не могат да Enermax Galaxy 850 вата или това Cooler Master, който също е 850 вата (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im Опираща още за ОН, защото в рамките на своята си бюджет. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз цитирам всеки, който иска, Enermax, само за една причина: те са най-добрите на пазара във всички мощност варира. Това е било доказано, че моята лична удовлетвореност път и отново. Но ОН не е лошо PSU; приятно ефективна, добра цена и стабилна на връх. Така добре spec'd върху две от тях за вашата страна. Също така, добър избор на мощност обмисля сте става двойно-карти и карти на AMD направя като електричество. Или PSU да бъдат искрени, но ако Enermax е извън бюджета и см, а след това отивам за ОН. Само да потвърдя, както и, че сте прави някои проверка и ОН ще се справя с двойна картата до и включително X2900XT. ОН също има 24pin 8 пинов (2x4) конектор, тъй като някои дънни платки имат 8pin гнездо. В какво отношение ще искате 12V релси опростяване?
|
| |||
| |||
| Ами какво conufuses ми е сумата на релсите ... Очевидно е по-добре, но защо имате нужда от повече LOL ми казаха ми текущата само един и е очевидно, че огромна "не" за системата, аз възнамерявам да се строи. Ами това е най-евтини само £ 22 LOL Арго очаквайте чудеса от този ценови диапазон = P |
|
| |||
| |||
| Бих се съглася с Алекс; Enermax е най-добрият, че има. Когато си купих един, първото нещо, аз казах, когато взех го на опаковката е "Уау .....". Мога да кажа от момента, в който го видях, че тя е била част от А-клас машини. Не са едно или драскотина странност, изглеждаше страхотно, беше много тих ... Доста много по всяко добро мнение не мога да прилагат към настоящия PSU.
__________________ "Ако не можете да ги убедя, обърка ги!" |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ бране. | PaintbalPunk 79 | Общи Хардуер Чат | 10 | 27 Дек 2008 17:10 |
| Имате нужда от Помощ за избор на A LCD монитор! Моля, помогнете | PaintbalPunk 79 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 Дек 2008 20:57 |
| Сграда първи игрален бр. Имате нужда от помощ, избор на компоненти. | aceatc | Общи Хардуер Чат | 20 | 6 ноември 2008 02:42 |
| Имате нужда от помощ при избор на монитор. Предложения момчета? :) | link590o | Графика на карти & Монитори | 6 | 5-и парламентарен Март 2008 01:55 |
| Наблюдателите не взема | Crazy_Jimmy | Графика на карти & Монитори | 7 | 6 юни 2007 09:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |