по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Бране правото PSU

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти ноември 2007, 13:01
Член Група

Default Бране правото PSU

ОК, за да започнете с Имам само купува ECS KA3 MVP дънни платки. Аз бях прочетете ръководството и аз трябва 24pin дънната конектора + 4 AUX пинов конектор за процесора. Нито едно от другите си дънни платки имат нужда този конектор и Im просто остана в коя да отида!

Btw моя бюджет е £ 125 и планиране на ММ ще XFire.

Също така някой може да помогне да опростите 12V релси за мен, че част просто лети право върху горната част на главата ми LOL
Old 9-ти ноември 2007, 13:56
Номер на групата

24 4 е стандартна сега
Old 9-ти ноември 2007, 14:00
Член Група

Този товар от съзнанието ми тогава LOL си мислех да не могат да Enermax Galaxy 850 вата или това Cooler Master, който също е 850 вата (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im Опираща още за ОН, защото в рамките на своята си бюджет.
Old 9-ти ноември 2007, 15:02
Номер на групата

Аз цитирам всеки, който иска, Enermax, само за една причина: те са най-добрите на пазара във всички мощност варира. Това е било доказано, че моята лична удовлетвореност път и отново.

Но ОН не е лошо PSU; приятно ефективна, добра цена и стабилна на връх.

Така добре spec'd върху две от тях за вашата страна. Също така, добър избор на мощност обмисля сте става двойно-карти и карти на AMD направя като електричество.

Или PSU да бъдат искрени, но ако Enermax е извън бюджета и см, а след това отивам за ОН.

Само да потвърдя, както и, че сте прави някои проверка и ОН ще се справя с двойна картата до и включително X2900XT.

ОН също има 24pin 8 пинов (2x4) конектор, тъй като някои дънни платки имат 8pin гнездо.

В какво отношение ще искате 12V релси опростяване?

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 9-ти ноември 2007, 15:06
Член Група

Ами какво conufuses ми е сумата на релсите ... Очевидно е по-добре, но защо имате нужда от повече LOL ми казаха ми текущата само един и е очевидно, че огромна "не" за системата, аз възнамерявам да се строи. Ами това е най-евтини само £ 22 LOL Арго очаквайте чудеса от този ценови диапазон = P
Old 9-ти ноември 2007, 21:58
Номер на групата

Бих се съглася с Алекс; Enermax е най-добрият, че има.

Когато си купих един, първото нещо, аз казах, когато взех го на опаковката е "Уау .....". Мога да кажа от момента, в който го видях, че тя е била част от А-клас машини. Не са едно или драскотина странност, изглеждаше страхотно, беше много тих ... Доста много по всяко добро мнение не мога да прилагат към настоящия PSU.

"Ако не можете да ги убедя, обърка ги!"
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете се от помощ бране. PaintbalPunk 79 Общи Хардуер Чат 10 27 Дек 2008 17:10
Имате нужда от Помощ за избор на A LCD монитор! Моля, помогнете PaintbalPunk 79 Графика на карти & Монитори 3 11 Дек 2008 20:57
Сграда първи игрален бр. Имате нужда от помощ, избор на компоненти. aceatc Общи Хардуер Чат 20 6 ноември 2008 02:42
Имате нужда от помощ при избор на монитор. Предложения момчета? :) link590o Графика на карти & Монитори 6 5-и парламентарен Март 2008 01:55
Наблюдателите не взема Crazy_Jimmy Графика на карти & Монитори 7 6 юни 2007 09:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc