menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Vyrývání právo PSU

Reply

Thread Nástroje
Old 9.listopadu 2007, 13:01
Člen Skupina

Ok začít jsem koupil ECS KA3 MVP desce. Četl jsem v manuálu a potřebuji 24pin desce konektor + 4 pin AUX konektor pro CPU. Žádná z mých dalších motherboardy mají potřebné tento konektor a im jen přilepená na nichž jedno se dostat!

Btw můj rozpočet je £ 125 a im plánování na probíhající xfire.

Rovněž může někdo pomoci zjednodušit 12V kolejnicemi pro mě, že část právě letí přímo nad mou hlavou nahoře lol
Old 9.listopadu 2007, 13:56
Dárce Skupina

24 +4 je nyní standard
Old 9.listopadu 2007, 14:00
Člen Skupina

To nákladu z mé mysli pak lol Přemýšlel jsem, jak se dostat buď Enermax Galaxy 850w nebo tento Cooler Master, která je také 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im naklánět více pro SP, protože jeho rámci mého rozpočtu.
Old 9.listopadu 2007, 15:02
Dárce Skupina

Cituji každého, kdo se ptá, Enermax, pouze za jeden z důvodů: jsou to nejlepší na trhu ve všech příkonem pohybuje. Je prokázáno, že byl můj osobní uspokojení znovu a znovu.

Ale CM není špatný PSU; vyporádá efektivní, dobrá cena a stabilní na vrchol.

Takže pěkně spec'd na dva z nich pro svou část. Také dobrá volba příkon zvažuje vy budete-duální kartu a AMD karty se stejně jako s elektřinou.

Buď PSU být upřímný, ale pokud Enermax je z rozpočtu a v CM a pak jdou pro SP.

Stačí potvrdit a také jsem udělal nějaké kontroly a SP se postará duální karty až do a včetně X2900XT.

SP má také 24pin +8 pin (2x4) konektorem, jelikož některé základní desky mají 8pin zásuvku.

V jaké souvislosti se chcete 12V kolejích zjednodušit?

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 9.listopadu 2007, 15:06
Člen Skupina

Conufuses dobře, co mi je množství kolejnic ... Samozřejmě více, je lepší, ale proč potřebujete více lol Bylo mi řečeno, moje současná, má pouze jeden, a zřejmě, že žádný velký pro systém mám v úmyslu stavět. No to je levné pouhých 22 liber lol Cant očekávat zázraky od toho cenové rozpětí = P
Old 9.listopadu 2007, 21:58
Dárce Skupina

Já bych souhlasit s Alex, Enermax je nejlepší tam je.

Když jsem koupil jeden, první, co jsem řekl, když jsem je vzal z obalů byla "Wow .....". Mohl bych říci, od okamžiku, kdy jsem to viděl, že je to kus A-třídě strojů. Neměl jediného škrábnutí nebo výstřednost, vypadal skvěle, byl velmi tichým ... skoro žádné dobré komentář Můžu použít na tuto PSU.

"Nemůžete-li se přesvědčit, splést!"
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.