![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok začít jsem koupil ECS KA3 MVP desce. Četl jsem v manuálu a potřebuji 24pin desce konektor + 4 pin AUX konektor pro CPU. Žádná z mých dalších motherboardy mají potřebné tento konektor a im jen přilepená na nichž jedno se dostat! Btw můj rozpočet je £ 125 a im plánování na probíhající xfire. Rovněž může někdo pomoci zjednodušit 12V kolejnicemi pro mě, že část právě letí přímo nad mou hlavou nahoře lol |
|
| |||
| |||
| 24 +4 je nyní standard |
|
| |||
| |||
| To nákladu z mé mysli pak lol Přemýšlel jsem, jak se dostat buď Enermax Galaxy 850w nebo tento Cooler Master, která je také 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im naklánět více pro SP, protože jeho rámci mého rozpočtu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cituji každého, kdo se ptá, Enermax, pouze za jeden z důvodů: jsou to nejlepší na trhu ve všech příkonem pohybuje. Je prokázáno, že byl můj osobní uspokojení znovu a znovu. Ale CM není špatný PSU; vyporádá efektivní, dobrá cena a stabilní na vrchol. Takže pěkně spec'd na dva z nich pro svou část. Také dobrá volba příkon zvažuje vy budete-duální kartu a AMD karty se stejně jako s elektřinou. Buď PSU být upřímný, ale pokud Enermax je z rozpočtu a v CM a pak jdou pro SP. Stačí potvrdit a také jsem udělal nějaké kontroly a SP se postará duální karty až do a včetně X2900XT. SP má také 24pin +8 pin (2x4) konektorem, jelikož některé základní desky mají 8pin zásuvku. V jaké souvislosti se chcete 12V kolejích zjednodušit?
|
| |||
| |||
| Conufuses dobře, co mi je množství kolejnic ... Samozřejmě více, je lepší, ale proč potřebujete více lol Bylo mi řečeno, moje současná, má pouze jeden, a zřejmě, že žádný velký pro systém mám v úmyslu stavět. No to je levné pouhých 22 liber lol Cant očekávat zázraky od toho cenové rozpětí = P |
|
| |||
| |||
| Já bych souhlasit s Alex, Enermax je nejlepší tam je. Když jsem koupil jeden, první, co jsem řekl, když jsem je vzal z obalů byla "Wow .....". Mohl bych říci, od okamžiku, kdy jsem to viděl, že je to kus A-třídě strojů. Neměl jediného škrábnutí nebo výstřednost, vypadal skvěle, byl velmi tichým ... skoro žádné dobré komentář Můžu použít na tuto PSU.
__________________ "Nemůžete-li se přesvědčit, splést!" |