μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Η επιλογή του δικαιώματος PSU

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 13:01
Μέλος Ομάδα

Default Η επιλογή του δικαιώματος PSU

Ok για να ξεκινήσει με μόλις αγοράσει ένα KA3 MVP ECS μητρική πλακέτα. Έχω διαβάσει το εγχειρίδιο και Χρειάζομαι 24pin υποδοχή + μια μητρική πλακέτα 4 pin AUX υποδοχή για την CPU. Δεν μου έχουν άλλες μητρικές πλακέτες χρειάζονται αυτό το βύσμα και im μόνο κολλήσει σε ένα που να!

Btw προϋπολογισμός μου είναι £ 125 και im προγραμματισμός για εξέλιξη xfire.

Επίσης κάποιος μπορεί να συμβάλει στην απλούστευση 12v σιδηροτροχιών για μένα, ότι ένα μέρος μόνο δικαίωμα πετά πάνω από την κορυφή της κεφαλής μου lol
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 13:56
Ομάδα Δωρητών

24 +4 είναι πρότυπο τώρα
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 14:00
Μέλος Ομάδα

Thats φορτίο από το μυαλό μου τότε lol σκεφτόμουν εμφάνισης είτε ένα Enermax Galaxy 850w ή αυτό Cooler Master η οποία είναι επίσης 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im κλίνει περισσότερο προς την ΚΕ, επειδή το εσωτερικό μου προϋπολογισμό.
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 15:02
Ομάδα Δωρητών

Παραθέτω όποιον ερωτά, Enermax, μόνο για ένα λόγο: ότι είναι το καλύτερο στην αγορά σε όλα ισχύς κυμαίνεται. Έχει αποδειχθεί, προς την προσωπική μου ικανοποίηση ξανά και ξανά.

Όμως, η ΚΕ δεν είναι κακή PSU? Όμορφα αποτελεσματική, σταθερή και καλή τιμή σε ώρες αιχμής.

Έτσι, όμορφα spec'd σχετικά με τις δύο από αυτές για τη δική σας πλευρά. Επίσης, καλή επιλογή της ισχύος που εξετάζει πηγαίνετε διπλής κάρτας και η AMD κάρτα το κάνουμε όπως το ηλεκτρικό ρεύμα.

Είτε PSU για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν το Enermax είναι εκτός προϋπολογισμού και του ΚΕ στην, τότε πάμε για το CM.

Απλά για να επιβεβαιώσει, επίσης, έχω κάνει έλεγχο και η ΚΕ θα χειριστεί διπλή κάρτα του μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της X2900XT.

Η ΚΕ επίσης διαθέτει 24pin 8 pin (2x4) συνδετήρα όπως ορισμένες μητρικές πλακέτες έχουν 8pin υποδοχή.

Σε ό, τι αφορά θες την απλούστευση των σιδηροτροχιών 12v;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 15:06
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν τι conufuses μου είναι το ποσό των σιδηροτροχιών ... Προφανώς περισσότερο είναι καλύτερο, αλλά γιατί χρειάζεται περισσότερο lol μου είπαν σημερινό μου έχει μόνο ένα και προφανώς ότι μια τεράστια δεν του i σύστημα προτίθενται να οικοδομήσουμε. Καλά είναι φθηνή σε μόνο £ 22 lol Λοξοτομήστε περιμένουμε θαύματα από το εύρος τιμών = P
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 21:58
Ομάδα Δωρητών

Είχα συμφωνήσει με τον Alex? Enermax είναι το καλύτερο υπάρχει.

Όταν αγόρασα ένα, το πρώτο πράγμα που είπα όταν ανέλαβα ότι πρέπει να αποκλεισθεί η συσκευασία ήταν "Wow .....". Θα μπορούσα να πω από τη στιγμή που το είδα ότι ήταν ένα κομμάτι της κατηγορίας Α μηχανημάτων. Δεν έχουν ένα και μόνο το μηδέν ή ιδιορρυθμία, φαινόταν μεγάλη, ήταν πολύ σιωπηλή ... λίγο πολύ κάθε καλό σχόλιο μπορώ να κάνω για να εφαρμοστεί αυτό το PSU.

"Εάν δεν μπορείτε να τους πείσουμε, μπερδεύουν τους!"
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.