manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Reply

Thread Tools
Old 9. studenog 2007, 13:01
Member Group

U redu da biste započeli sa sam kupio samo jednom KA3 MVP ECS matična ploča. Ive 'čitanje priručnika i Trebam matičnu ploču 24pin konektor + 4 pin AUX konektor za CPU. Nitko od mojih drugih Matične ploče imaju potreban ovaj priključak te im pravedan zaglavi na kojemu se u jednom da dobijete!

Btw moj je proračun 125 £ im i planiranja odlaska na xfire.

Također može netko olakšaće 12V šina za mene, taj dio samo leti desno preko vrha moje glave lol
Old 9. studenog 2007, 13:56
Donatorska Grupa

24 +4 je sada standard
Old 9. studenog 2007, 14:00
Member Group

Taj load off meni lol onda sam mislio dobivanja bilo Enermax Galaxy 850w ili ovaj hladnjak Učitelju koji je također 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im nagnuti više za CM jer je moj unutar proračuna.
Old 9. studenog 2007, 15:02
Donatorska Grupa

Citiram svatko tko pita, Enermax, za samo jedan razlog: oni su najbolji na tržištu u svim rasponima snagom. To je bilo dokazano da moje osobne zadovoljstvo vrijeme i opet.

Ali CM nije loš PSU; lijepo učinkovita, dobra cijena i stabilno na vrhu.

Tako je lijepo spec'd na njih dvojica za svoj dio. Također, dobar izbor s obzirom snagom idete dual-kartica i kartica AMD je činiti poput struje.

Ili PSU biti iskren, ali ako se Enermax je iz proračuna i cm, a zatim idite na CM.

Baš kao i za potvrdu, učinio sam neke provjere i CM će obraditi dual card's upto i uključujući X2900XT.

U CM ima 24pin 8 pin (2x4) konektor kao nekim matičnim pločama imaju 8pin utičnicu.

Na koji poštuju želiš na 12V šina pojednostavljivanja?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 9. studenog 2007, 15:06
Member Group

Pa šta conufuses meni je iznos šina ... Očito više je bolje nego što je potrebno više lol rečeno mi je moje trenutne ima samo jedan i da izgleda ogromno no za sustav namjeravam graditi. Pa to je samo jeftini 22 £ lol Cant očekivati čuda od tog raspona cijena = P
Old 9. studenog 2007, 21:58
Donatorska Grupa

Htio slažete sa Alex; Enermax je najbolji postoji.

Kad sam kupio jedan, prva stvar mi je rekao kad sam ga uzeo iz pakiranja bio "Wow .....". Bih mogao reći u trenutku sam vidio da je to bio dio A-razred strojevima. Nisu imali jednu neobičnost ili grebanje, izgledao odlično, bila je vrlo tiha ... ljepušan velik dio bilo koji dobar komentar ja mogu primijeniti na ovaj PSU.

"Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!"
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.