![]() |
|
|
|||
|
|||
|
U redu da biste započeli sa sam kupio samo jednom KA3 MVP ECS matična ploča. Ive 'čitanje priručnika i Trebam matičnu ploču 24pin konektor + 4 pin AUX konektor za CPU. Nitko od mojih drugih Matične ploče imaju potreban ovaj priključak te im pravedan zaglavi na kojemu se u jednom da dobijete!
Btw moj je proračun 125 £ im i planiranja odlaska na xfire. Također može netko olakšaće 12V šina za mene, taj dio samo leti desno preko vrha moje glave lol |
|
|
|||
|
|||
|
24 +4 je sada standard
|
|
|
|||
|
|||
|
Taj load off meni lol onda sam mislio dobivanja bilo Enermax Galaxy 850w ili ovaj hladnjak Učitelju koji je također 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im nagnuti više za CM jer je moj unutar proračuna.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Citiram svatko tko pita, Enermax, za samo jedan razlog: oni su najbolji na tržištu u svim rasponima snagom. To je bilo dokazano da moje osobne zadovoljstvo vrijeme i opet.
Ali CM nije loš PSU; lijepo učinkovita, dobra cijena i stabilno na vrhu. Tako je lijepo spec'd na njih dvojica za svoj dio. Također, dobar izbor s obzirom snagom idete dual-kartica i kartica AMD je činiti poput struje. Ili PSU biti iskren, ali ako se Enermax je iz proračuna i cm, a zatim idite na CM. Baš kao i za potvrdu, učinio sam neke provjere i CM će obraditi dual card's upto i uključujući X2900XT. U CM ima 24pin 8 pin (2x4) konektor kao nekim matičnim pločama imaju 8pin utičnicu. Na koji poštuju želiš na 12V šina pojednostavljivanja?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa šta conufuses meni je iznos šina ... Očito više je bolje nego što je potrebno više lol rečeno mi je moje trenutne ima samo jedan i da izgleda ogromno no za sustav namjeravam graditi. Pa to je samo jeftini 22 £ lol Cant očekivati čuda od tog raspona cijena = P
|
|
|
|||
|
|||
|
Htio slažete sa Alex; Enermax je najbolji postoji.
Kad sam kupio jedan, prva stvar mi je rekao kad sam ga uzeo iz pakiranja bio "Wow .....". Bih mogao reći u trenutku sam vidio da je to bio dio A-razred strojevima. Nisu imali jednu neobičnost ili grebanje, izgledao odlično, bila je vrlo tiha ... ljepušan velik dio bilo koji dobar komentar ja mogu primijeniti na ovaj PSU.