kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Szedés jogát PSU

Reply

Téma eszközök
Old November 9, 2007, 13:01
Csoport tagja

Default Szedés jogát PSU

Ok, hogy a már most vettem egy ECS KA3 MVP alaplap. Elolvastam a kézikönyvet, és szükségem van egy 24pin alaplap-csatlakozó + a 4 tűs AUX csatlakozó a CPU. Egyik én más Alaplapok van szükség, ezt a csatlakozó és a PM csak megragadt, ahol egy-hoz kap!

Btw én költségvetés £ 125 és a PM tervezési folyamatban lévő Xfire.

Is tud valaki segíteni egyszerűsítése 12V sínek nekem, az a része, csak jobb legyek a fejem búbját lol
Old November 9, 2007, 13:56
Donor Group

Default Szedés jogát PSU

24 +4 alaprendelkezés most
Old November 9, 2007, 14:00
Csoport tagja

Default Szedés jogát PSU

Thats terhelést le agyamban lol aztán arra gondoltam, a szerzés vagy egy Enermax Galaxy 850w vagy e Cooler Master amely szintén 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im ferde többet a KK, mert az én költségvetést.
Old November 9, 2007, 15:02
Donor Group

Default Szedés jogát PSU

Idézem mindenkinek, aki kéri, Enermax, hogy csak az egyik ok: ők a legjobb a piacon minden wattértékek tartományban. Ez bizonyosodott be, hogy a személyes elégedettséget újra és újra.

De a CM nem rossz psu; szépen hatékony, jó ár-és stabilan csúcs.

Így szépen spec'd a ketten az Ön részéről. Szintén jó választás a teljesítményt figyelembe véve mész dual-kártya és az AMD kártya csinálni, mint a villamos energia.

Vagy psu hogy őszinte, de ha az Enermax kikerül a költségvetés és a KK-ban, majd a CM.

Csak megerősíteni is csináltam néhány ellenőrzést, és a CM fog kezelni kettős kártya upto, beleértve az X2900XT.

A CM is van 24pin 8 pin (2x4) csatlakozó, mivel egyes alaplapok egy 8PIN csatlakozóaljzatba.

Ebben a tekintetben mi nem azt akarjuk, hogy a 12V-os sín egyszerűsítése?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 9, 2007, 15:06
Csoport tagja

Default Szedés jogát PSU

Nos, mi conufuses nekem az az összeg, a sínek ... Természetesen a jobb, de miért kell többet lol én mondtam a jelenleginél csak egy, a jelek, hogy egy hatalmas, a rendszer nem kívánok építeni. Nos, olcsó: mindössze 22 £ lol Cant várnak csodát, hogy az ár range = P
Old November 9, 2007, 21:58
Donor Group

Default Szedés jogát PSU

Én egyetértek Alex; Enermax a legjobb van.

Amikor megvettem az egyik, az első dolog, amit mondott, mikor vette ki a csomagolásból, a "Wow .....". Azt tudni lehetett, attól a pillanattól kezdve, hogy láttam, hogy egy A-osztályú gépet. Nem volt egyetlen karcolás vagy furcsaság volt, nagy, nagyon csendes ... Elég sok minden jó komment tudom, hogy alkalmazzák ezt a tápegység.

"Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!"
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.