![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, hogy a már most vettem egy ECS KA3 MVP alaplap. Elolvastam a kézikönyvet, és szükségem van egy 24pin alaplap-csatlakozó + a 4 tűs AUX csatlakozó a CPU. Egyik én más Alaplapok van szükség, ezt a csatlakozó és a PM csak megragadt, ahol egy-hoz kap! Btw én költségvetés £ 125 és a PM tervezési folyamatban lévő Xfire. Is tud valaki segíteni egyszerűsítése 12V sínek nekem, az a része, csak jobb legyek a fejem búbját lol |
|
| |||
| |||
| 24 +4 alaprendelkezés most |
|
| |||
| |||
| Thats terhelést le agyamban lol aztán arra gondoltam, a szerzés vagy egy Enermax Galaxy 850w vagy e Cooler Master amely szintén 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im ferde többet a KK, mert az én költségvetést. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idézem mindenkinek, aki kéri, Enermax, hogy csak az egyik ok: ők a legjobb a piacon minden wattértékek tartományban. Ez bizonyosodott be, hogy a személyes elégedettséget újra és újra. De a CM nem rossz psu; szépen hatékony, jó ár-és stabilan csúcs. Így szépen spec'd a ketten az Ön részéről. Szintén jó választás a teljesítményt figyelembe véve mész dual-kártya és az AMD kártya csinálni, mint a villamos energia. Vagy psu hogy őszinte, de ha az Enermax kikerül a költségvetés és a KK-ban, majd a CM. Csak megerősíteni is csináltam néhány ellenőrzést, és a CM fog kezelni kettős kártya upto, beleértve az X2900XT. A CM is van 24pin 8 pin (2x4) csatlakozó, mivel egyes alaplapok egy 8PIN csatlakozóaljzatba. Ebben a tekintetben mi nem azt akarjuk, hogy a 12V-os sín egyszerűsítése?
|
| |||
| |||
| Nos, mi conufuses nekem az az összeg, a sínek ... Természetesen a jobb, de miért kell többet lol én mondtam a jelenleginél csak egy, a jelek, hogy egy hatalmas, a rendszer nem kívánok építeni. Nos, olcsó: mindössze 22 £ lol Cant várnak csodát, hogy az ár range = P |
|
| |||
| |||
| Én egyetértek Alex; Enermax a legjobb van. Amikor megvettem az egyik, az első dolog, amit mondott, mikor vette ki a csomagolásból, a "Wow .....". Azt tudni lehetett, attól a pillanattól kezdve, hogy láttam, hogy egy A-osztályú gépet. Nem volt egyetlen karcolás vagy furcsaság volt, nagy, nagyon csendes ... Elég sok minden jó komment tudom, hogy alkalmazzák ezt a tápegység.
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |