פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

הזכות לבחור PSU

Reply

שרשרת כלים
Old 9 נובמבר 2007, 13:01
חבר קבוצת

אישור כדי להתחיל עם יש לי רק קנו ECS KA3 MVP של לוח האם. קראתי את המדריך ואני צריך לוח האם מחבר 24pin + A 4 PIN מחבר aux עבור CPU. אף אחד אחר שלי, יש צורך motherboards מחבר זה ו-IM רק תקועה בו כדי להשיג אחד!

Btw התקציב שלי הוא 125 £ ו IM מתכננת הולך xfire.

כמו כן, מישהו יכול לעזור לפשט 12v Rails בשבילי, כי רק חלק חולף על פני הזכות העליון של הראש שלי LOL
Old 9 נובמבר 2007, 13:56
קבוצת תורמים

24 +4 הוא עכשיו רגיל
Old 9 נובמבר 2007, 14:00
חבר קבוצת

Thats א לטעון ממני את המוח LOL אז הייתי חושב על להגיע או Enermax גלקסיה 850w Cooler Master זה או שהוא גם 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im נטיה יותר עבור ס"מ כי את התקציב שלי.
Old 9 נובמבר 2007, 15:02
קבוצת תורמים

אני מבקש לצטט את כל מי, Enermax, עבור סיבה אחת בלבד: הם הטובים ביותר על השוק בכל טווחי wattage. זה הוכחה שלי סיפוק אישי לא אחת.

אבל ס"מ לא רע PSU; יפה יעילה, טובה ויציבה לעבר מחיר שיא.

אז יפה spec'd על שניים מהם עבור החלק שלך. כמו כן, בחירה טובה של wattage בהתחשב שאתה הולך כפולה AMD ו-כרטיס כרטיס נעשה כמו חשמל.

או PSU להיות גלוי, אבל אם הוא Enermax מתוך התקציב ואת ס"מ ב, אז ללכת על ס"מ.

רק כדי לאשר גם כן, אני בודק כמה שעשיתם ואת ס"מ אטפל הכפול של כרטיס upto וכולל את X2900XT.

של ס"מ יש גם 24pin +8 PIN (2x4) מחבר כמו כ motherboards יש 8pin שקע.

במה אתה רוצה לכבד את 12v Rails לפשט?

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 9 נובמבר 2007, 15:06
חבר קבוצת

ובכן conufuses לי מה הוא הסכום של Rails ... ברור יותר הוא טוב יותר אבל למה אתה צריך יותר LOL הייתי הנוכחי שלי אמר אחד יש רק אחת, ככל הנראה, וכן כי לא ענק של המערכת אני מתכוון לבנות. ובכן היא זולה ב £ 22 LOL רק צביעות מצפים כי ניסים מ = P מחיר בדולרים
Old 9 נובמבר 2007, 21:58
קבוצת תורמים

הייתי מסכים עם אלכס; Enermax הוא הטוב ביותר שיש.

כשקניתי אחד, הדבר הראשון שאמרתי כאשר לקחתי את זה של אריזות היה "וואו .....". אני יכולה לומר מרגע שראיתי את זה, כי זה היה חתיכת כיתה א 'מכונות. לא היה אחד או שריטה מוזרות, נראה נהדר, היה מאוד השקט ... די הרבה יותר טוב מכל תגובה אני יכול לעשות את זה כדי להחיל PSU.

"אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!"
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.