![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad pradėti su ką tik nupirko ECS KA3 MVP plokštę. Perskaičiau vadove ir man reikia 24pin jungtis plokštėje + 4 pin AUX jungtis, procesoriaus. Nė vienas iš mano kiti Portatiles reikėjo šios jungties ir jiems tiesiog įstrigo į kurį iš jų gauti! Btw mano biudžetas yra £ 125 ir jiems planavimas vyksta Xfire. Pat gali kas nors padėti supaprastinti 12V bėgiai už mane, kad dalis tiesiog plaukia tiesiai virš mano galvos lol viršų |
|
| |||
| |||
| 24 +4 yra standartinė dabar |
|
| |||
| |||
| Thats off my mind tada lol aš galvojau gauti krovinį arba Enermax Galaxy 850w ar tai Cooler Master, kuris taip pat 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Kuo labiau pasvirusi į CM, nes jos per savo biudžetą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cituoju kiekvienas, kas prašo, Enermax, tik dėl vienos priežasties: jie į rinką visuose galia svyruoja geriausias. Tai buvo įrodyta, kad mano asmeninio pasitenkinimo vėl ir vėl. Bet CM nėra blogi PSU; gražiai veiksmingas, geras kainos ir stabilios piko metu. Taip gražiai spec'd dėl dviejų iš jų už savo dalį. Taip pat geras pasirinkimas galios svarsto you're going dvejopo kortelės ir AMD kortelės patinka elektra. Bet PSU būti nuoširdus, bet jei Enermax yra iš biudžeto ir cm, tada eiti CM. Tik patvirtinti, taip pat, I've done kai tikrinimo ir CM bus su dviem kortelės modernus įskaitant X2900XT. CM turi 24pin 8 pin (2x4) jungtis nes kai Portatiles turi 8pin lizdas. Kokia pagarba norite 12v bėgiai supaprastinti?
|
| |||
| |||
| Na ką conufuses man bėgiai suma ... Žinoma, dar geriau, bet kodėl jums reikia daugiau lol man buvo pasakyta, mano dabartinis tik viena yra vienas ir akivaizdu, kad didžiulis jokios sistemos Ketinu statyti. Na tai yra pigūs ne tik 22 £ lol Cant tikėtis stebuklų iš šios kainos diapazonas = P |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su alex; Enermax yra geriausiai yra. Kai aš nusipirkau vieną, pirmas dalykas, kurį pasakiau, kai aš jį paėmė iš pakuotės buvo "Oho .....". Galėčiau pasakyti, nuo to momento, aš pamačiau, kad ji buvo iš klasės mašinos gabalas. Neturėjo vieno nulio "arba keistenybė, atrodė didelis, buvo labai tylus ... gana daug bet gerai komentarą galiu padaryti taikomos šios PSU.
__________________ "Jei negali įtikinti juos, painioja juos!" |