![]() |
|
| |||
| |||
| Ok sākt ar esmu tikai iegādājās ELITEGROUP KA3 MVP mātesplati. Esmu lasīt rokasgrāmatu un man ir nepieciešams 24pin mātesplati savienotājs + 4 pin AUX savienotājs CPU. Neviens no maniem citiem motherboards ir vajadzīgi šo savienotāju un IP nedaudz iestrēdzis pie kuriem viens nokļūt! Btw mans budžets ir GBP 125 un im plānošana notiek Xfire. Arī var kāds palīdzēt vienkāršot 12v sliedes man, ka daļa tikai mušas tiesības pār virs manas galvas lol |
|
| |||
| |||
| 24 4 ir standarta tagad |
|
| |||
| |||
| Thats atslogo Manuprāt tad lol es domāju, kā iegūt vai nu Enermax Galaxy 850W vai šo Cooler Master kas ir arī 850W (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im noliekties vairāk CM, jo tās laikā mans budžets. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es citēju visiem, kas jautā, Enermax, viena iemesla dēļ tikai: viņi vislabāk tirgu visos jaudas diapazonos. Tas ir pierādīts ar savu personīgo gandarījumu atkal un atkal. Bet CM nav slikta psu, labi efektīvas, labas cenas un stabils signāls. Tik labi spec'd par divām no tām jūsu puses. Arī laba izvēle no jaudas, ņemot vērā, jūs iet dual-kartes un AMD kartes patīk elektroenerģiju. Nu psu ir atklāti, bet, ja Enermax ir ārpus budžeta un cm, tad iet CM. Tikai, lai apstiprinātu, kā arī, es esam darīts dažas pārbaudes un CM tiks galā ar divkāršu kartes līdz pat un ieskaitot X2900XT. CM arī 24pin 8 pin (2x4) savienojumiem, kā daži motherboards ir 8PIN kontaktligzdu. Kādā ziņā tu gribi 12v rails vienkāršot?
|
| |||
| |||
| Nu ko conufuses man ir summa, sliedes ... Acīmredzot vairāk ir labāk, bet kāpēc jums ir nepieciešams vairāk lol man teica mans pašreizējais ir tikai viena, un, šķiet, ka liela, lai sistēma es plānoju izveidot. Arī tas ir lēts ir tikai 22 £ lol Cant gaidīt brīnumus no cenu diapazonu = P |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Alex, Enermax ir labākais tur ir. Kad es nopirku vienu, pirmā lieta, ko es teicu, kad es to no iepakojuma bija "Wow .....". Es varētu pateikt, no brīža, es redzēju to, ka tas bija gabals no klases mašīnām. Vai nav viena jauna vai neparasti, izskatījās lieliski, bija ļoti kluss ... diezgan daudz kādas labas atsauksmes es varu darīt, ko piemēro šo PSU.
__________________ "Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!" |
![]() |
|
| Bookmarks |