![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok na początek i właśnie kupił ECS KA3 MVP płyty głównej. I've przeczytać podręcznik i potrzebuję płyta złącza 24pin + 4-pinowe złącze AUX dla procesora. Żadne inne moje płyty główne musieli tego łącznika i im po prostu zatrzymany w których jedna się! Btw mój budżet wynosi £ 125 i będzie im planowanie na xfire. Ponadto może ktoś pomoże uprościć 12v szyny dla mnie, że tylko część pływa prawo w górę w mojej głowie lol |
|
| |||
| |||
| 24 +4 jest obecnie standardową |
|
| |||
| |||
| Thats obciążeniem off my mind lol następnie Pomyślałem uzyskania albo Enermax Galaxy 850W lub niniejszego Cooler Master, który jest również 850W (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im więcej przyparty do CM, ponieważ jej w moim budżecie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytuję każdy, kto prosi, Enermax, tylko z jednego powodu: są one najlepsze na rynku we wszystkich zakresach mocy. To zostało udowodnione do mojej osobistej satysfakcji i czas ponownie. Ale CM nie jest zły PSU; ładnie wydajnych, dobrych i stabilnych cen w godzinach szczytu. Więc dobrze spec'd na dwóch z nich do Twojej strony. Również dobry wybór mocy rozważa You're Going podwójnego karty AMD i karty zrobić jak elektryczność. Każda PSU być szczery, ale jeśli Enermax jest z budżetu i WP, a następnie przejdź do WP. Wystarczy, aby potwierdzić również I've done kilka kontroli i WP zajmie podwójnej karty upto i tym X2900XT. WP ma również 24pin +8 pin (2x4) złącza, ponieważ niektóre płyty główne posiadają gniazdo 8pin. W odniesieniu do tego, co chcesz 12v szynach uproszczenia?
|
| |||
| |||
| Więc co conufuses mnie to ilość szyn ... Oczywiście więcej jest lepiej, ale dlaczego trzeba więcej lol Powiedziano mi mój obecny tylko jeden i że najwyraźniej nie ogromny dla systemu zamierzam budować. Cóż to jest tanie tylko £ 22 lol Cant oczekiwać cudów od cenowej = P |
|
| |||
| |||
| I'd agree with Alex; Enermax jest najlepszym istnieje. Kiedy kupił jedną, pierwszą rzeczą, mówiłem, kiedy go z opakowania było "Wow .....". Mogę powiedzieć od momentu Widziałam, że był to kawałek A-klasy maszyny. Nie ma jednego zera lub osobliwość, wyglądał świetnie, był bardzo cichy ... bardzo dobry komentarz mogę się stosować do tego PSU.
__________________ "Jeśli nie możesz przekonać ich, ich mylić!" |