mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Dreptul de a alege PSU

Reply

Thread Tools
Old 9 noiembrie 2007, 13:01
Grupul de stat

Default Dreptul de a alege PSU

Ok pentru a începe cu l-am cumparat o placa de baza ECS KA3 MVP. Am citit manualul si am nevoie de o placa de bază 24pin conector + a 4 PIN AUX conector pentru CPU. Nici una din celelalte mi Placi de baza au nevoie de acest conector şi IM, la care a ramas doar pentru a obţine o!

BTW bugetul meu este de £ 125 şi im planificare merge pe xfire.

De asemenea, poate cineva ajuta la simplificarea 12v şine pentru mine, ca parte doar dreptul de zboară peste partea de sus a capul meu lol
Old 9 noiembrie 2007, 13:56
Grupul de donator

24 +4 este standard acum
Old 9 noiembrie 2007, 14:00
Grupul de stat

Thats o încărcătură de pe mintea mea, apoi m-am gândit că lol de a avea fie o Enermax Galaxy sau 850w acest Cooler Master, care este, de asemenea, 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im accentuând mai mult pentru CM, deoarece în bugetul meu.
Old 9 noiembrie 2007, 15:02
Grupul de donator

Citez toţi cei care solicită, Enermax, dintr-un motiv numai: acestea sunt cele mai bune pe piaţă, în toate intervalele wattage. A fost dovedit a mea satisfacţie personală timp şi, din nou.

CM Dar nu este un rău PSU; frumos eficient, pret bun şi stabil la vârf.

Deci frumos spec'd pe doi dintre ei de partea dumneavoastră. De asemenea, o bună alegere a wattage considerând mergi dual-card şi AMD carte facem ca de energie electrică.

PSU, fie pentru a fi sinceri, dar în cazul în care este Enermax din buget şi în CM, apoi atunci du-te pentru CM.

Doar pentru a confirma, de asemenea, le-am facut si ceva de verificare şi CM va trata cu dublă carte de până la şi inclusiv X2900XT.

CM de asemenea, are o aderenţă 24pin 8 (2x4) Placi de baza conector ca unele au o 8pin socket.

În ceea ce vrei de la 12V şine simplificarea?

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 9 noiembrie 2007, 15:06
Grupul de stat

Ei bine ce-mi conufuses este suma de şine ... Evident, mai este mai bine, dar de ce ai nevoie de mai multe lol mi sa spus meu actual o are numai unul şi se pare că o mare, nu de sistem i intenţionează să construiască. Ei bine, este ieftin, la numai £ 22 lol Cant aştepta minuni de la acest preţ gamă = P
Old 9 noiembrie 2007, 21:58
Grupul de donator

Aş de acord cu Alex; Enermax este cea mai bună nu există.

Când am cumpărat-o, primul lucru care l-am zis când am luat-o din ambalaj a fost de "Wow .....". Aş putea spune din momentul in care l-am văzut că era o bucată de A-grad de utilaje. Nu au avut un singur zero sau excentric, privit mare, a fost foarte tăcut ... destul de mult bun comentariu pot face pentru a aplica acest PSU.

"Dacă nu vă puteţi convinge-le, le confunda!"
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.