![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok pentru a începe cu l-am cumparat o placa de baza ECS KA3 MVP. Am citit manualul si am nevoie de o placa de bază 24pin conector + a 4 PIN AUX conector pentru CPU. Nici una din celelalte mi Placi de baza au nevoie de acest conector şi IM, la care a ramas doar pentru a obţine o!
BTW bugetul meu este de £ 125 şi im planificare merge pe xfire. De asemenea, poate cineva ajuta la simplificarea 12v şine pentru mine, ca parte doar dreptul de zboară peste partea de sus a capul meu lol |
|
|
|||
|
|||
|
24 +4 este standard acum
|
|
|
|||
|
|||
|
Thats o încărcătură de pe mintea mea, apoi m-am gândit că lol de a avea fie o Enermax Galaxy sau 850w acest Cooler Master, care este, de asemenea, 850w (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im accentuând mai mult pentru CM, deoarece în bugetul meu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Citez toţi cei care solicită, Enermax, dintr-un motiv numai: acestea sunt cele mai bune pe piaţă, în toate intervalele wattage. A fost dovedit a mea satisfacţie personală timp şi, din nou.
CM Dar nu este un rău PSU; frumos eficient, pret bun şi stabil la vârf. Deci frumos spec'd pe doi dintre ei de partea dumneavoastră. De asemenea, o bună alegere a wattage considerând mergi dual-card şi AMD carte facem ca de energie electrică. PSU, fie pentru a fi sinceri, dar în cazul în care este Enermax din buget şi în CM, apoi atunci du-te pentru CM. Doar pentru a confirma, de asemenea, le-am facut si ceva de verificare şi CM va trata cu dublă carte de până la şi inclusiv X2900XT. CM de asemenea, are o aderenţă 24pin 8 (2x4) Placi de baza conector ca unele au o 8pin socket. În ceea ce vrei de la 12V şine simplificarea?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine ce-mi conufuses este suma de şine ... Evident, mai este mai bine, dar de ce ai nevoie de mai multe lol mi sa spus meu actual o are numai unul şi se pare că o mare, nu de sistem i intenţionează să construiască. Ei bine, este ieftin, la numai £ 22 lol Cant aştepta minuni de la acest preţ gamă = P
|
|
|
|||
|
|||
|
Aş de acord cu Alex; Enermax este cea mai bună nu există.
Când am cumpărat-o, primul lucru care l-am zis când am luat-o din ambalaj a fost de "Wow .....". Aş putea spune din momentul in care l-am văzut că era o bucată de A-grad de utilaje. Nu au avut un singur zero sau excentric, privit mare, a fost foarte tăcut ... destul de mult bun comentariu pot face pentru a aplica acest PSU.