![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok začať jsem koupil ECS KA3 MVP doske. Čítal som v manuále a potrebujem 24pin doske konektor + 4 pin AUX konektor pre CPU. Žiadna z mojich ďalších motherboardy majú potrebné tento konektor a im len prilepené na ktorých jedno sa dostať! Btw môj rozpočet je £ 125 a im plánujete ísť komunita Xfire. Tiež môže niekto pomôcť zjednodušiť 12V koľajnicami pre mňa, že časť práve letí priamo nad mojou hlavou hore lol |
|
| |||
| |||
| 24 +4 je teraz standard |
|
| |||
| |||
| To nákladu z mojej mysli potom lol Přemýšlel som, ako sa dostať buď Enermax Galaxy 850W alebo tento Cooler Master, ktorá je tiež 850W (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im nakláňaniu viac pre SP, pretože jeho rámci môjho rozpočtu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cituji každého, kto sa pýta, Enermax, iba za jeden z dôvodov: sú to najlepšie na trhu vo všetkých príkonom pohybuje. Je dokázané, že bol môj osobné uspokojenie znovu a znovu. Ale CM nie je zlý PSU; vyrovná efektívne, dobrá cena a stabilný na vrchol. Takže pekne spec'd na dva z nich pre svoju časť. Tiež dobrá voľba príkon zvažuje vy budete-duálnej kartu a AMD karty sa rovnako ako s elektrickou energiou. Buď PSU byť úprimný, ale ak Enermax je z rozpočtu a v CM a potom idú pre SP. Stačí potvrdiť a tiež som urobil nejaké kontroly a SP sa postará duální karty až do a vrátane X2900XT. SP má tiež 24pin +8 pin (2x4) konektorem, pretože niektoré základné dosky majú 8pin zásuvku. V akej súvislosti sa chcete 12V koľajniciach zjednodušiť?
|
| |||
| |||
| Tak co mi conufuses je suma, koľajníc ... Pochopiteľne viac, ale je lepšie, prečo je potreba viac lol Bolo mi povedané, že môj súčasný má iba jeden a že vraj obrovský ne pre systém aj v úmysle stavať. No to je lacné len 22 libier lol Cant očakávajú zázraky od tohto cenového rozpätia = P |
|
| |||
| |||
| Já bych súhlasiť s Alex, Enermax je najlepšie tam je. Když jsem koupil jeden, prvé, čo som povedal, keď som ich vzal z obalov bola "Wow .....". Mohol by som povedať, od okamihu, keď som to videl, že je to kus A-triede strojov. Nemal jediného škrabnutia alebo výstredností, vyzeral skvele, bol veľmi tichým ... skoro žiadne dobré komentár Môžem použiť na túto PSU.
__________________ "Nemôžete-li sa presvedčiť, pomýliť!" |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potřebuješ pomoct Zhromažďujeme. | PaintbalPunk 79 | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 27. decembra 2008 17:10 |
| Rýchla pomoc potrebujú Na výber LCD monitor! Prosím pomôžte | PaintbalPunk 79 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. december 2008 20:57 |
| Stavebné prvé herné PC. Potrebujete pomoc trhanie komponenty. | aceatc | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 6. novembra 2008 02:42 |
| Potrebujete pomoc trhanie monitora. Návrhy chlapi? :) | link590o | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. marca 2008 01:55 |
| Monitory Nie je vyzdvihnutie | Crazy_Jimmy | Graphics Cards & Monitory | 7 | 6. júna 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |