мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Брање право псу

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Мар 2007, 13:01
Мембер Гроуп

Default Брање право псу

У реду да бисте започели са сам купио само једном КА3 МВП ЕЦС матична плоча. Иве 'читање приручника и Требам матичну плочу 24пин конектор + 4 пин АУКС конектор за ЦПУ. Нико од мојих других Матичне плоче имају потребан овај прикључак те им праведан заглави на коме се у једном да добијете!

Бту мој је буџет 125 £ им и планирања одласка на ксфире.

Такође може неко поједноставнити 12В шина за мене, тај део само лети десно преко врха моје главе лол
Old 9. Мар 2007, 13:56
Донаторска Група

Default Брање право псу

24 +4 је сада стандард
Old 9. Мар 2007, 14:00
Мембер Гроуп

Default Брање право псу

Тај лоад офф мени лол онда сам мислио добијања било Енермакс Галаксы 850у или овај хладњак Учитељу који је такође 850у (хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/132289) Им нагнуте више за ЦМ јер је мој унутар буџета.
Old 9. Мар 2007, 15:02
Донаторска Група

Default Брање право псу

Цитирам свако ко пита, Енермакс, за само један разлог: они су најбољи на тржишту у свим распона снагом. То је било доказано да моје личне задовољство време и опет.

Али ЦМ није лош псу; лепо ефикасна, добра цена и стабилно на врху.

Тако је лепо спец'д на њих двојица за свој део. Такође, добар избор с обзиром снагом идете дуал-картица и картица АМД је чинити попут струје.

Или псу бити искрен, али ако се Енермакс је из буџета и цм, а затим идите на ЦМ.

Баш као и за потврду, учинио сам неке провере и ЦМ ће обрадити дуал цард'с упто и укључујући Кс2900КСТ.

У ЦМ има 24пин 8 пин (2кс4) конектор као неким матичним плочама имају 8пин утичницу.

На који поштују желиш на 12В шина поједностављивања?

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 9. Мар 2007, 15:06
Мембер Гроуп

Default Брање право псу

Па шта цонуфусес мени је износ шина ... Очито више је боље него што је потребно више лол речено ми је моје тренутне има само један и да изгледа огромно но за систем намеравам градити. Па то је само јефтини £ 22 лол Цант очекивати чуда од тог опсега цена = П
Old 9. Мар 2007, 21:58
Донаторска Група

Default Брање право псу

Хтео слажете са Алекс; Енермакс је најбољи постоји.

Кад сам купио један, прва ствар ми је рекао кад сам га узео из паковања био "Уоу .....". Бих могао рећи у тренутку сам видео да је то био део А-разред машинама. Нису имали једну необичност или гребање, изгледао одлично, била је врло тиха ... згодан велик део било који добар коментар ја могу применити на овај псу.

"Ако се не можете уверити их, збунити их!"
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требате помоћ брање. ПаинтбалПунк 79 Генерал Хардуаре Цхат 10 27 децембар 2008 17:10
Требате Брза помоћ на брање А ЛЦД монитор! Плеасе хелп ПаинтбалПунк 79 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 11 децембар 2008 20:57
Грађевинска први гаминг пц. Требате помоћ брање компоненте. ацеатц Генерал Хардуаре Цхат 20 6 новембар 2008 02:42
Требате помоћ брање један монитор. Предлози момци? :) линк590о Грапхицс Цардс & Мониторс 6 5 март 2008 01:55
Монитори Није брање Горе Цразы_Јиммы Грапхицс Цардс & Мониторс 7 6. јуна 2007 09:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц