![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду да бисте започели са сам купио само једном КА3 МВП ЕЦС матична плоча. Иве 'читање приручника и Требам матичну плочу 24пин конектор + 4 пин АУКС конектор за ЦПУ. Нико од мојих других Матичне плоче имају потребан овај прикључак те им праведан заглави на коме се у једном да добијете! Бту мој је буџет 125 £ им и планирања одласка на ксфире. Такође може неко поједноставнити 12В шина за мене, тај део само лети десно преко врха моје главе лол |
|
| |||
| |||
| 24 +4 је сада стандард |
|
| |||
| |||
| Тај лоад офф мени лол онда сам мислио добијања било Енермакс Галаксы 850у или овај хладњак Учитељу који је такође 850у (хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/132289) Им нагнуте више за ЦМ јер је мој унутар буџета. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цитирам свако ко пита, Енермакс, за само један разлог: они су најбољи на тржишту у свим распона снагом. То је било доказано да моје личне задовољство време и опет. Али ЦМ није лош псу; лепо ефикасна, добра цена и стабилно на врху. Тако је лепо спец'д на њих двојица за свој део. Такође, добар избор с обзиром снагом идете дуал-картица и картица АМД је чинити попут струје. Или псу бити искрен, али ако се Енермакс је из буџета и цм, а затим идите на ЦМ. Баш као и за потврду, учинио сам неке провере и ЦМ ће обрадити дуал цард'с упто и укључујући Кс2900КСТ. У ЦМ има 24пин 8 пин (2кс4) конектор као неким матичним плочама имају 8пин утичницу. На који поштују желиш на 12В шина поједностављивања?
|
| |||
| |||
| Па шта цонуфусес мени је износ шина ... Очито више је боље него што је потребно више лол речено ми је моје тренутне има само један и да изгледа огромно но за систем намеравам градити. Па то је само јефтини £ 22 лол Цант очекивати чуда од тог опсега цена = П |
|
| |||
| |||
| Хтео слажете са Алекс; Енермакс је најбољи постоји. Кад сам купио један, прва ствар ми је рекао кад сам га узео из паковања био "Уоу .....". Бих могао рећи у тренутку сам видео да је то био део А-разред машинама. Нису имали једну необичност или гребање, изгледао одлично, била је врло тиха ... згодан велик део било који добар коментар ја могу применити на овај псу.
__________________ "Ако се не можете уверити их, збунити их!" |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ брање. | ПаинтбалПунк 79 | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 27 децембар 2008 17:10 |
| Требате Брза помоћ на брање А ЛЦД монитор! Плеасе хелп | ПаинтбалПунк 79 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 децембар 2008 20:57 |
| Грађевинска први гаминг пц. Требате помоћ брање компоненте. | ацеатц | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 6 новембар 2008 02:42 |
| Требате помоћ брање један монитор. Предлози момци? :) | линк590о | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 5 март 2008 01:55 |
| Монитори Није брање Горе | Цразы_Јиммы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 6. јуна 2007 09:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |