az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Sağ PSU alma

Reply

Konu Araçları
Old 9 Kasım 2007, 13:01
Üye Grubu

Default Sağ PSU alma

Tamam i sadece bir ECS KA3 MVP anakart almış başlatın. Ben manuel ve i bir 24pin anakart konektörü + CPU için 4 pinli AUX konektörü gerek okumak ettik. Diğer anakartlar hiçbiri bu bağlayıcı gerekli ve Sohbet Sadece elde etmek için hangi birinde takılıp!

Btw benim bütçe £ 125 ve Sohbet planlama Xfire gidiyor açık.

Ayrıca biri bana 12v raylar Basitleştirmek yardımcı olabilir, bu bölüm sadece başım lol üst sağ üzerinde uçar
Old 9 Kasım 2007, 13:56
Bağış Grubu

Default Sağ PSU alma

24 4 artık standart
Old 9 Kasım 2007, 14:00
Üye Grubu

Default Sağ PSU alma

Bu fikrimi sonra almayı düşünüyordum lol bir yük ya bir Enermax Galaxy 850w veya Soğutucu Master da 850w ise (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im daha cm eğik benim bütçe çünkü içinde.
Old 9 Kasım 2007, 15:02
Bağış Grubu

Default Sağ PSU alma

Kim, ister herkese Alıntıyla Enermax bir nedenle sadece birlikte, pazardaki tüm vat miktarı aralıkları en iyi. Bu benim kişisel memnuniyeti defalarca kanıtlanmış oldu.

Ama CM kötü bir PSU değil; güzel, etkili iyi fiyat ve istikrarlı zirvesinde.

Yani iyi ikisi üzerindeki kısmı için spec'd. Ayrıca, vat miktarı iyi seçim sizin ikili olacak-kart ve AMD kart elektrik gibi yapmak düşünüyor.

Ya PSU, ama dürüst olmak için eğer Enermax bütçe dışında ve içinde CM, ardından CM çıkmak.

Sadece de onaylamak için, ben ve X2900XT de dahil olmak üzere çift kart UPTO ele bazı kontrol ve CM yaptık.

The CM de 24pin 8 PIN (2x4) bağlayıcı olarak bazı anakartlar bir 8pin yuvası var.

Ne açıdan size 12v raylar basitleştirilmesi istiyorsun?

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 9 Kasım 2007, 15:06
Üye Grubu

Default Sağ PSU alma

Peki ne yaz rayların miktardır conufuses ... Açıkçası daha fazla ancak daha iyi bir neden inşa etmeyi daha sadece bir ve görünüşte bir hayır sistem i çok var olan bir söylendi lol ihtiyacım var. Aslında sadece £ 22 lol Cant at ucuz = P bu fiyat aralığından gelen mucize bekliyorum
Old 9 Kasım 2007, 21:58
Bağış Grubu

Default Sağ PSU alma

Ben Alex ile kabul ediyorum; Enermax en iyi bir is.

Bir telefon aldım, Ben paket olduğunu "Vay .....". dışarı aldı ilk şey söyledi Sanırım bu bir derecede makine bir parça olduğunu gördüm andan itibaren söylemek olabilir. Harika görünüyordu, çok sessiz bir tek çizik veya gariplik yok mu ... hemen hemen bu PSU uygulanan yapabilirsiniz iyi yorum.

"Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!"
Reply

Register

Bookmarks