менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Вибір правильного блоку живлення

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 листопада 2007, 13:01
Член групи

Default Вибір правильного блоку живлення

ОК, щоб почати з Я тільки що купила ECS KA3 MVP плати. Я прочитав керівництва, і мені потрібно 24PIN роз'єм на материнській платі + 4-контактний роз'єм AUX для процесора. Жоден з моїх інші материнські плати мають необхідні для цього роз'єму, і їм просто застрягла на який з них отримують!

До речі мій бюджет становить £ 125, і їм планування при переході Xfire.

Крім того, може хтось спростити 12v рейок для мене, що частина просто мухи над правій верхній частині моєї голови LOL
Old 9 листопада 2007, 13:56
Донор групи

24 4 Зараз стандартні
Old 9 листопада 2007, 14:00
Член групи

Thats душі звалився LOL потім я думав про отримання або Enermax Galaxy 850W або це Cooler Master яка також 850W (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im спираючись більше для CM, оскільки її межами мого бюджету.
Old 9 листопада 2007, 15:02
Донор групи

Я цитую всі, хто запитує, Enermax, для однієї-єдиної причини: вони кращі на ринку по всіх діапазонах потужності. Це було доведено на час мого особистого задоволення і знову.

Але КМ не погано PSU; красиво ефективною, хороша ціна і стабільні в години пік.

Так славно дозволяє білд на двох з них для вашого боку. Крім того, гарним вибором потужності розгляді ви збираєтеся Dual-карти і карти AMD робити, як електрика.

Або БП бути відвертим, але якщо Enermax знаходиться поза бюджетом і в РМ, а потім піти на КМ.

Просто, щоб підтвердити, а, я зробив деяку перевірку і CM буде обробляти ДО Dual карти і в тому числі X2900XT.

СМ також 24PIN 8 контактний (2x4) роз'єм, як деякі материнські плати мають 8pin сокет.

У якому відношенні ви хочете 12v рейок спрощення?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 9 листопада 2007, 15:06
Член групи

Ну що conufuses мене це сума, рейки ... Очевидно, більше, тим краще, але навіщо він потрібен більше LOL Мені сказали, що поточний має тільки одну і, очевидно, що величезний не в системі Я маю намір побудувати. Ну це всього лише дешевий £ 22 LOL нахиляє чекати чудес від цього цінового діапазону = P
Old 9 листопада 2007, 21:58
Донор групи

Я згоден з Алексом; Enermax це найкраще, що є.

Коли я купив одну, то перше, що я сказав, коли я взяв його з тари "Wow .....". Я можу сказати з того моменту, я побачив, що це був шматок класу техніки. Не було єдиної подряпини або примхи, глянув велике, було дуже тихо ... майже будь-який хороший коментар я можу зробити щодо цих БП.

"Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога збору. PaintbalPunk 79 Генеральний обладнання чат 10 27 грудня 2008 17:10
Потрібна швидка допомога по Picking РК-монітор!! Please Help PaintbalPunk 79 Графічні карти & Монітори 3 11 грудня 2008 20:57
Будівництво перших комп'ютерних ігор. Потрібна допомога вибору компонентів. aceatc Генеральний обладнання чат 20 6 листопада 2008 02:42
Потрібна допомога вибору монітора. Пропозиції, хлопці? :) link590o Графічні карти & Монітори 6 5 березня 2008 01:55
Монітори не підхопили Crazy_Jimmy Графічні карти & Монітори 7 6 червня 2007 09:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.