![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, щоб почати з Я тільки що купила ECS KA3 MVP плати. Я прочитав керівництва, і мені потрібно 24PIN роз'єм на материнській платі + 4-контактний роз'єм AUX для процесора. Жоден з моїх інші материнські плати мають необхідні для цього роз'єму, і їм просто застрягла на який з них отримують! До речі мій бюджет становить £ 125, і їм планування при переході Xfire. Крім того, може хтось спростити 12v рейок для мене, що частина просто мухи над правій верхній частині моєї голови LOL |
|
| |||
| |||
| 24 4 Зараз стандартні |
|
| |||
| |||
| Thats душі звалився LOL потім я думав про отримання або Enermax Galaxy 850W або це Cooler Master яка також 850W (http://www.ebuyer.com/product/132289) Im спираючись більше для CM, оскільки її межами мого бюджету. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я цитую всі, хто запитує, Enermax, для однієї-єдиної причини: вони кращі на ринку по всіх діапазонах потужності. Це було доведено на час мого особистого задоволення і знову. Але КМ не погано PSU; красиво ефективною, хороша ціна і стабільні в години пік. Так славно дозволяє білд на двох з них для вашого боку. Крім того, гарним вибором потужності розгляді ви збираєтеся Dual-карти і карти AMD робити, як електрика. Або БП бути відвертим, але якщо Enermax знаходиться поза бюджетом і в РМ, а потім піти на КМ. Просто, щоб підтвердити, а, я зробив деяку перевірку і CM буде обробляти ДО Dual карти і в тому числі X2900XT. СМ також 24PIN 8 контактний (2x4) роз'єм, як деякі материнські плати мають 8pin сокет. У якому відношенні ви хочете 12v рейок спрощення?
|
| |||
| |||
| Ну що conufuses мене це сума, рейки ... Очевидно, більше, тим краще, але навіщо він потрібен більше LOL Мені сказали, що поточний має тільки одну і, очевидно, що величезний не в системі Я маю намір побудувати. Ну це всього лише дешевий £ 22 LOL нахиляє чекати чудес від цього цінового діапазону = P |
|
| |||
| |||
| Я згоден з Алексом; Enermax це найкраще, що є. Коли я купив одну, то перше, що я сказав, коли я взяв його з тари "Wow .....". Я можу сказати з того моменту, я побачив, що це був шматок класу техніки. Не було єдиної подряпини або примхи, глянув велике, було дуже тихо ... майже будь-який хороший коментар я можу зробити щодо цих БП.
__________________ "Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога збору. | PaintbalPunk 79 | Генеральний обладнання чат | 10 | 27 грудня 2008 17:10 |
| Потрібна швидка допомога по Picking РК-монітор!! Please Help | PaintbalPunk 79 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 грудня 2008 20:57 |
| Будівництво перших комп'ютерних ігор. Потрібна допомога вибору компонентів. | aceatc | Генеральний обладнання чат | 20 | 6 листопада 2008 02:42 |
| Потрібна допомога вибору монітора. Пропозиції, хлопці? :) | link590o | Графічні карти & Монітори | 6 | 5 березня 2008 01:55 |
| Монітори не підхопили | Crazy_Jimmy | Графічні карти & Монітори | 7 | 6 червня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |