![]() |
|
| |||
| |||
| heyy, μόνο μια σύντομη ερώτηση σχετικά με im αναρωτιέστε. im μόνο αναβάθμιση μιας φίλους pc, η υπόθεσή του είναι ένα πλήρες μέγεθος atm υπόθεση, αλλά το μόνο έχεις 1 αναρροφώμενου ανεμιστήρα 8 εκατοστών στο μπροστινό του μέρος, και ο ανεμιστήρας ενσωματωθεί το PSU στο πίσω. αυτό θα είναι αρκετό για την ψύξη 1,8 P4? ή θα υπερθερμαίνετε μετά από λίγες ώρες χρήσης; cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να είναι εντάξει, μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσετε και να μάθετε. Το χειρότερο έρχεται στην χειρότερη περίπτωση, μπορείτε να κολλήσετε ένα £ 5 ανεμιστήρα όπως ορίζονται λάβει άλλο στην πλάτη.
|
| |||
| |||
| wow tht ήταν γρήγορο! cheers ότι για thts το πρόβλημα όμως, δεν υπάρχει χώρος για άλλο ανεμιστήρα: S, το μόνο στερεό μέταλλο, που δεν είχε γνωρίσει ποτέ μια υπόθεση αρέσει! MCTW |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ίσως είναι καιρός για κάποιες Dremmel δράσης!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να είναι εντάξει, θα χρησιμοποιηθούν για να χρησιμοποιήσετε ένα 3GHz P4 σε μια υπόθεση που είχε μόνο το PSU ανεμιστήρα, και μια σχάρα στο πίσω και αυτό ήταν, και παρόλο που λάμβανε ένα μικρό ζεστό, ήταν ακόμη ασφαλής. και όπως είναι ένα 1.4Ghz P4 θα πρέπει να είναι ωραία, καθώς θα τρέχει πολύ πιο ψυχρή.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i διεξήγαγε 3GHz P4 με ένα 80 χιλιοστά στο πίσω και το PSU ανεμιστήρα (αλλά το μόνο που έκανε ήταν η ψύξη του cpu), ήταν ωραία
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HELP! υπερθέρμανση καλωδίου PS | mustang66man | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 1η Ιανουαρίου 2009 22:59 |
| Υπερθέρμανση gpu | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 3 Απρ 2008 02:30 |
| Υπερθέρμανσης το θέμα; | mrdaveyk | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Δεκ. 2007 10:55 |
| Υπερθέρμανση 2 | baggin | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 8η Αυγούστου 2007 07:42 |
| Υπερθέρμανση | gvmllr | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 4 Ιουλ 2007 06:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |