![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| heyy, Csak egy gyors kérdés im tudni erről. im csak korszerűsítés a barátok pc, aki esetében a teljes méretű ATM, de csak annak van 1 8cm szívórendszerek ventilátor elöl, és a ventilátor beépített tápegység hátulján. lesz-e elég a hűtés egy 1,8 P4? , vagy ez túl után néhány órával a használat? cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kell OK, csak úgy, hogy vizsgálatot, és kiderül. A legrosszabb ami a legrosszabb, akkor maradok a £ 5 fan másik vegye ki a készülék hátoldalán.
|
| |||
| |||
| wow THT gyors volt! cheers, hogy thts a probléma, hogy nincs az a hely egy másik rajongó: S hogy csak a szilárd fém, soha nem látott eset, mint ez! MCTW |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Talán itt az ideje egy Dremmel action!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| meg kell állapítani, rendben van, én szoktam használni 3GHz P4 egy olyan ügyben, hogy csak az volt a PSU fan, és a rostély, hátul, és hogy volt, és bár ez kezd egy kicsit meleg, még biztonságos. és mivel ez egy 1.4Ghz P4 kell jól fog futni, mert egy csomó hűvösebb.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Futottam egy 3GHz p4 egy 80mm a hát és a psu fan (de mindez nem volt cool a CPU) jó volt