![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| heyy, tiesiog greitas klausimas im wondering about. im just modernizavimo draugai, pc, jo atvejis yra pilno dydžio ATM atvejui, tačiau jos tik gavo 1 8cm įsiurbimo ventiliatoriaus priekyje ir ventiliatoriaus integruojamas į PSU gale. bus tai bus pakankamai aušinimo 1,8 P4? ar ji perkaisti po kelių valandų naudojimo? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtų būti gerai, vienintelis būdas yra jį išbandyti ir sužinoti. Blogiausias ateina blogiausia, galite Stick £ 5 ventiliatoriaus kaip ir kitas iš priimti atgal.
|
| |||
| |||
| wow THT buvo greitai! Cheers kad thts problema, nors, nėra kito ventiliatorius plotas: S jo tiesiog kietas metalas, niekada nematė, kaip jis laukia! MCTW |
|
| |||
| |||
| Citata:
Gal ateis laikas kai Dremmel Akcija!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji turėtų būti ok, I used naudoti 3GHz P4 tuo atveju, kad tik būtų PSU ventiliatorius, o ne atgal grotelės ir kad ji buvo, ir net jeigu ji buvo truputį šiltą, jis vis dar saugus. ir kaip tai 1.4GHz P4 reikia bauda, nes ji veiks daug aušintuvas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I ran 3GHZ P4 su gale 80mm vieną ir PSU ventiliatorius (bet visa tai padarė buvo kietas CPU) ji buvo gerai
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! perkaitimo PS kabelis | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1 sausis 2009 22:59 |
| Perkaitimas GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3 balandis 2008 02:30 |
| Perkaitimo problema? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31 gruodis 2007 10:55 |
| Perkaitimas 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8 rugpjūtis 2007 07:42 |
| Perkaitimas | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4 liepa 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |