![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy, просто швидко їм питання про цікаво. їм просто друзі модернізація ПК, його справа перебуває на повному випадку банкомат розмір, але його отримали тільки 1 8cm споживання вентилятора на передній і вентилятор вбудований в блок живлення на задній панелі. Чи буде цього достатньо для охолодження 1,8 P4? чи це перегрів після використання кількох годин? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинно бути в порядку, єдиний спосіб це перевірити її і з'ясувати. Найгірших на худий кінець, можна наклеїти £ 5 вентиляторів в якості ще одного з взяти на спині.
|
| |||
| |||
| Wow THT було швидко! ура, що Thts проблема, хоча, нема іншого місця для вентиляторів: S своєї справедливої твердого металу, ніколи не бачив, як це робити! MCTW |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Можливо, настав час для деяких дій Dremmel!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| воно повинно бути в порядку, я використав для використання 3GHz P4 по справі, яке було тільки вентилятор блоку живлення і грати на спині, і що було, і, хоча воно ставало трохи тепла, вона все ще в безпеці. і як це 1.4Ghz P4 вона повинна бути тонкою, як буде запускати безліч кулера.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я побіг 3GHz P4 з одного 80mm в спину і вентилятором блока живлення (але зробив все, що було прохолодно CPU) це було добре
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! PS перегріву кабелю | mustang66man | Справа & блоки живлення | 3 | 1 січня 2009 22:59 |
| Перегрів GPU | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 18 | 3 квітня 2008 02:30 |
| Перегрів питання? | mrdaveyk | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 грудня 2007 10:55 |
| Перегрів 2 | Baggin | Генеральний обладнання чат | 8 | 8 серпня 2007 07:42 |
| Перегрів | gvmllr | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 липня 2007 06:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |