![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, малко странен един. Моят компютър има синя LED мощност и при промяна на моя случай, с най-лошия светове пръски боя, реших властта LED ще изглежда по-добре като ултра ярки червени LED. За живота ми, не мога да намеря високо улицата магазин, който продава на fiddly малко bleeders! Аз открихме места продават LED и кабели, но аз арго намерите конектори за дънната платка или цялостно парче .. Всеки помогна относно това, къде мога да получа една от тези неща, ще бъде много много оценявам! Аз сте опитвали Maplins, PC World, Currys, Comet и няколко високи улица в близост до магазини мен. Благодаря отново, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да бъде по-лесно просто да си с LED и не по права суап между тях. Maplin или CPC ще продавате ли един за сигурност. АТРИБУТИ: Или тук, Това всъщност придава на MOLEX-скоро, отколкото PW конектор. Но, разбира се, MOLEX ще получават само мощност при включване на компютъра, така не виждам причина защо да не се използва този
|
| |||
| |||
| Наздраве, ще имат поглед в нещо подобно в Англия! =) Така че, ако имах някои спойка, A поялник и и LED, би било достатъчно лесно да фрасвам червена светодиодна на края на съществуваща мощност LED? Като съблякли стария LED разбира се. Аз съм много компетентен с поялник така не трябва да бъде много на брой. В споявам може да бъде все пак, ще погледна в нея! Благодаря колега |
|
| |||
| |||
| А извинявай, аз съм в Англия, както и аз не виждам долар цената на етикет ![]() някъде като overclockers или watercoolinguk вероятно ще го продаде. Или Maplin само светодиода, а просто да получите правилното напрежение и трябва да се оправи
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |