menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Power LED pro věc

Reply

Thread Nástroje
Old 11. duben 2009, 03:21
Člen Skupina

Default Power LED pro věc

Ahoj kluci, trochu divná jedna. Můj počítač má modrá LED napájení a při úpravě v mém případě se světy nejhorší sprej barvou, rozhodl jsem se moc LED bude vypadat lépe jako ultra lesklá červená LED. Pro život mi, nemůžu najít vysoce ulici, který prodává v obchodě nešikovný malý bleeders! Jsem našel objekty prodej LED a kabely, ale já dotírat najít konektory na desce či kompletní kus .. Jakákoli pomoc, kde bych mohl získat jednu z těchto věcí by byl velmi ceněn! Jsem se pokusil Maplins, PC World, Currys, Comet a několik vysokých obchodech ulici nedaleko mě.

Díky ještě jednou,
Razer.
Old 11. duben 2009, 03:47
Dárce Skupina

Mohlo by to být jednodušší jen LED a to rovnou swap mezi nimi.

Maplin nebo CZP bude prodávat jste jeden pro jistotu.

EDIT: Nebo tady, To skutečně přikládá k Molex spíše než PW konektor. Ale samozřejmě Molex bude moci získat pouze při zapnutí PC na to Nevidím žádný důvod, proč nemůžete používat tuto
Old 11. duben 2009, 09:24
Člen Skupina

Díky, uvidíme se podívat na něco podobného v UK! =)

Takže když jsem měl nějaké pájku a páječka a a LED, že by bylo snadné udělat červenou LED na konci stávající elektrárny LED? Vzletět staré LED samozřejmě. Jsem docela příslušnými s páječka takže by neměl být z velké části problém. K zapájení může být i když jsem si podívat se do toho!

Díky kámo
Old 11. duben 2009, 12:12
Dárce Skupina

Ah pardon, jsem ve Velké Británii, stejně jsem neviděla dolaru cenovky

Někde, jako overclockers nebo watercoolinguk bude pravděpodobně prodávat.

Maplin nebo jen LED a jo jen získat správné napětí a měli byste být pokuta

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Track Pad Power On - Pojem Pro Case Mod Razer Případy & Napájecí zdroje 2 16. března 2009 07:40
Velmi důležitá otázka, o případu fanoušek moc ilop12 Případy & Napájecí zdroje 12 31. leden 2009 17:57
Alternativa k PSU konektor pro napájení Sys Case ventilátor James X Případy & Napájecí zdroje 7 18. prosinec 2008 19:50
Má někdo zanechal napájení z případu? drini123 Případy & Napájecí zdroje 14 6. srpna 2008 21:35
Nové věci Cew27 Případy & Napájecí zdroje 5 27. dubna 2008 14:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.