![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, trochu divná jedna. Můj počítač má modrá LED napájení a při úpravě v mém případě se světy nejhorší sprej barvou, rozhodl jsem se moc LED bude vypadat lépe jako ultra lesklá červená LED. Pro život mi, nemůžu najít vysoce ulici, který prodává v obchodě nešikovný malý bleeders! Jsem našel objekty prodej LED a kabely, ale já dotírat najít konektory na desce či kompletní kus .. Jakákoli pomoc, kde bych mohl získat jednu z těchto věcí by byl velmi ceněn! Jsem se pokusil Maplins, PC World, Currys, Comet a několik vysokých obchodech ulici nedaleko mě. Díky ještě jednou, Razer. |
|
| |||
| |||
| Mohlo by to být jednodušší jen LED a to rovnou swap mezi nimi. Maplin nebo CZP bude prodávat jste jeden pro jistotu. EDIT: Nebo tady, To skutečně přikládá k Molex spíše než PW konektor. Ale samozřejmě Molex bude moci získat pouze při zapnutí PC na to Nevidím žádný důvod, proč nemůžete používat tuto
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Díky, uvidíme se podívat na něco podobného v UK! =) Takže když jsem měl nějaké pájku a páječka a a LED, že by bylo snadné udělat červenou LED na konci stávající elektrárny LED? Vzletět staré LED samozřejmě. Jsem docela příslušnými s páječka takže by neměl být z velké části problém. K zapájení může být i když jsem si podívat se do toho! Díky kámo |
|
| |||
| |||
| Ah pardon, jsem ve Velké Británii, stejně jsem neviděla dolaru cenovky ![]() Někde, jako overclockers nebo watercoolinguk bude pravděpodobně prodávat. Maplin nebo jen LED a jo jen získat správné napětí a měli byste být pokuta
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Track Pad Power On - Pojem Pro Case Mod | Razer | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 16. března 2009 07:40 |
| Velmi důležitá otázka, o případu fanoušek moc | ilop12 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 31. leden 2009 17:57 |
| Alternativa k PSU konektor pro napájení Sys Case ventilátor | James X | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 18. prosinec 2008 19:50 |
| Má někdo zanechal napájení z případu? | drini123 | Případy & Napájecí zdroje | 14 | 6. srpna 2008 21:35 |
| Nové věci | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 27. dubna 2008 14:27 |
| Thread Nástroje | |
| |