μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Power LED για την υπόθεση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11ης Απριλίου 2009, 03:21
Μέλος Ομάδα

Γεια σου ρε παιδιά, λίγο κάποια περίεργη ένα. Ο υπολογιστής μου έχει ένα μπλε LED εξουσία και στην δική μου περίπτωση την τροποποίηση του με τον κόσμο χειρότερο ψεκασμού χρωμάτων, αποφάσισα την εξουσία LED θα εξετάσουμε καλύτερα ως ένα υπερσύγχρονο φωτεινό κόκκινο LED. Για την ζωή μου, δεν μπορώ να βρω ένα υψηλό δρόμο κατάστημα που πωλεί το fiddly λίγο bleeders! Έχω βρεθεί χώρους πώλησης LED και τα καλώδια αλλά η επίκλιση βρείτε συνδέσεις σε μια μητρική πλακέτα ή ένα πλήρες κομμάτι .. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το πού θα μπορούσα να πάρετε ένα από αυτά τα πράγματα θα ήταν πολύ εκτίμησα! Έχω δοκιμάσει Maplins, PC World, Currys, Comet και μερικά καταστήματα υψηλής δρόμο κοντά μου.

Ευχαριστώ και πάλι,
Razer.
Old 11ης Απριλίου 2009, 03:47
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη σε λίγο από την LED και κάνει μια ευθεία swap μεταξύ τους.

Maplin ή CPC θα σας πουλήσουν ένα για σίγουρος.

EDIT: Ή εδώ, Αυτό που πράγματι αποδίδει σε Molex παρά το PW υποδοχή. Αλλά φυσικά το Molex θα λάβετε δύναμη όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή για τόσο δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το
Old 11ης Απριλίου 2009, 09:24
Μέλος Ομάδα

Cheers, Θα πάρω μια ματιά σε κάτι παρόμοιο στο Ηνωμένο Βασίλειο! =)

Έτσι, αν είχα κάποιες κολλήσεις, η συγκόλληση και σιδήρου και LED, θα ήταν πολύ εύκολο να παλαβό ένα κόκκινο LED για το τέλος μιας υφιστάμενης ενέργειας LED; Ανάληψη από τον παλιό LED φυσικά. Είμαι πολύ αρμόδιας με συγκόλληση σιδήρου, ώστε δεν θα πρέπει να είναι πολύ ένα θέμα. Η κόλλα μπορεί να είναι όμως, εγώ θα το εξετάσουμε το θέμα!

Thanks mate
Old 11ης Απριλίου 2009, 12:12
Ομάδα Δωρητών

Αχ συγνώμη, είμαι στο ΗΒ, αλλά δεν είδα το δολάριο τιμή

κάπου σαν overclockers ή watercoolinguk πιθανότατα θα το πωλήσει.

Ή Maplin μόνο για τα LED, και ναι μόλις πάρετε τη σωστή τάση και θα πρέπει να είναι ωραία

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.