![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, egy kicsit furcsa egy. A számítógép egy kék LED és a módosító az én esetemben a világ legrosszabb spray festék, úgy döntöttem, a LED is jobban néz ki, mint egy ultra fényes piros LED. Az élet engem, én nem találom a nagy utcán tárolni, hogy eladja az fiddly kis bleeders! Azt találtuk, értékesítési helyek LED és kábelek, de vidám talál a csatlakozók az alaplap, vagy egy teljes darab .. Minden segítséget, hol lehetne még egy ilyen dolog lenne nagyon méltányol! Megpróbáltam Maplins, PC World, Currys, Comet, és néhány nagy utcai üzletben közel hozzám. Thanks again, Razer. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy egyszerűbb, ha csak a LED, de egyenes csere között. Maplin vagy CPC eladni Önnek egy a biztos. EDIT: Vagy itt, Ez valójában egy Molex tulajdonít, mint a PW csatlakozó. De természetesen a Molex majd csak akkor hatalom, ha viszont a számítógép úgy látom, nincs ok arra, hogy nem tudja használni ezt a |
|
| |||
| |||
| Köszi, én is egy pillantást, valami hasonló az Egyesült Királyságban! =) Tehát ha volt katona, a vas-és forrasztó és LED lenne, könnyen ütlegelt egy piros LED végén egy meglévő LED? Lehúzta a régi LED-es persze. Én csinos illetékes a forrasztás vas így nem kell sok a kérdés. A solder esetleg mégis, majd vizsgálja meg azt! Kösz haver |
|
| |||
| |||
| Ó bocs, én vagyok az Egyesült Királyságban is, én nem láttam a dollár ár cédula ![]() valahol hasonló overclockers vagy watercoolinguk valószínűleg eladja azt. Vagy Maplin csak a LED, és persze csak a megfelelő feszültség és akkor semmi baj |