פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

כוח LED עבור מקרה

Reply

שרשרת כלים
Old 11 אפריל 2009, 03:21
חבר קבוצת

Default כוח LED עבור מקרה

היי חבר 'ה, קצת מוזר של אחד. המחשב שלי יש כוח Blue LED וכן את שינוי של המקרה שלי עם עולמות הגרוע ספריי צבע, החלטתי את כוח LED ייראה טוב יותר של Ultra מוארת LED אדומות. את החיים שלי, אני לא יכול למצוא גבוה חנות ברחוב שמוכר את fiddly מעט bleeders! אני כבר נמצא במקומות מוכרים LED של כבלים ו צביעות אבל אני מוצא את connectors על לוח האם או מלאה חתיכת .. על כל עזרה איפה אני יכול להשיג את אחד הדברים הללו יהיה מאוד מוערך! ניסיתי Maplins, PC World, Currys, שביט וכמה חנויות רחוב לידי.

שוב תודה,
Razer.
Old 11 אפריל 2009, 03:47
קבוצת תורמים

זה יכול להיות קל יותר, פשוט על ידי LED ועושים ישר להחליף ביניהם.

Maplin או על"ל רוכמת לך על בטוח.

ערוך: אור כאן, זה בעצם מצרף את Molex במקום PW מחבר. אבל כמובן את Molex רק כאשר אתה מקבל כוח להפעיל את המחשב על כך אני לא רואה שום סיבה מדוע לא ניתן להשתמש
Old 11 אפריל 2009, 09:24
חבר קבוצת

לחיים, אני אקח את מבט לתוך משהו דומה ב אנגליה! =)

אז אם היה לי קצת לחם, א ו מלחם והוביל, יהיה זה קל מספיק כדי להרביץ אדום LED על סוף קיים כוח LED? לקחת את הישן LED כמובן. אני די מוכשר עם מלחם לא אמורה להיות כל כך הרבה עניין. את יכולה להיות להלחים אבל אני מתכוון לבדוק את זה!

תודה חבר
Old 11 אפריל 2009, 12:12
קבוצת תורמים

אה סליחה, אני גם בבריטניה, לא ראיתי את תג המחיר לדולר

איפשהו כמו overclockers סביר להניח watercoolinguk או למכור אותה.

או רק את Maplin LED, ועל כן פשוט הנכון וולטג ואתה צריך להיות בסדר

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.